اختلاف نظر میان رهبران نظامی و سیاسی اسرائیل


2059 بازدید

اختلاف نظر میان رهبران نظامی و سیاسی اسرائیل

روزنامه هاآرتص از اختلافات شدید بین فرماندهان نظامی ارتش اشغالگر و رهبران سیاسی در تل آویو در باره کوتاهی در عملیات نظامی در نوار غزه خبر داد و اعتراف کرده است که اختلافات به حدی است که آنان همدیگر را متهم به قصور می کنند.

این روزنامه صهیونیستی تصریح کرد:اختلافات بر سر ناتوانی ارتش رژیم اسرائیل از رسیدن به اهداف عملیات موسوم به صخره پایدار که از سوی نخست وزیر این رژیم مشخص شده بود، از جمله منهدم کردن تونل ها در نوار غزه است.

"عاموس هارییل" تحلیلگر نظامی دراین روزنامه نوشت: طولانی شدن دوره عملیات نظامی و افزایش خسارت های پیش بینی نشده از نخستین نشانه های برخورد میان مقامات سیاسی و نظامی در تل آویو است. "هارییل"افزود:اظهارات دو افسر عالیرتبه در دو روز گذشته باعث شد که بین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و موشه یعلون وزیر جنگ این رژیم اختلاف ایجاد شود.

یکی از این افسران گفته که نتانیاهو گزارش در باره تونل ها را در ماه ژوئن سال گذشته از ارتش و سازمان اطلاعات نظامی این رژیم دریافت کرده و افسر دیگر گفته که تل آویو باید تصمیم بگیرد یا جنگ در نوار غزه را توسعه دهد و یا از این منطقه عقب نشینی کرده و جنگ را به پایان برساند.

این تحلیلگر روزنامه هاآرتص تاکید کرد:در پی اظهارات نظامیان، درگیری های لفظی بین دولت و ارتش بر سر بودجه جنگ افزایش یافته به طوری که ارتش هزینه عملیات نظامی را نزدیک به1میلیارد و 250 میلیون دلار برآورد کرده و به نظر می رسد ارتش خواستار دریافت این مبلغ شود.

حملات هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی در نوار غزه هزینه زیادی برای رژیم اسرائیل دلشته است به طوری که تل آویو مجبور شد دو بار آتش بس یکجانبه اعلام کند. بهانه رژیم اشغالگر برای آغاز حملات علیه مردم بی پناه غزه، کشته شدن سه نوجوان اسرائیلی بود؛ مأموران این رژیم در این راستا بیش از 400 فلسطینی را بازداشت کردند و پنج تن را نیز کشتند. قصابان این رژیم پس از آن و در اقدامی تلافی جویانه محمد ابوخضیر نوجوان فلسطینی را ربوده و پس از ضرب و شتم بسیار، وی را به طرز فجیعی زنده زنده سوزاندند.

موشه یعلون وزیر دفاع رژیم صهیونیستی در آغاز حملات به نوار غزه در بیانیه ای اعلام کرد:ما برای جنگی علیه حماس آماده شده ایم که ظرف یکی دو روز تمام نخواهد شد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز هشدار داد که تا آخر کار پیش می رود و همه گزینه ها از جمله اشغال زمینی را در دست بررسی دارد. نوار غزه با 40 کیلومتر طول و 10 کیلومتر عرض در کنار دریای مدیترانه واقع شده و با مصر و اسرائیل هم مرز است. در این منطقه یک میلیون و 700 هزار نفر زندگی می کنند.

رژیم صهیونیستی با وجود درخواست های شورای امنیت سازمان ملل برای پایان دادن به درگیری ها و کشتار مردم بیگناه فلسطین همچنان به حملات خود ادامه می دهد و تاکنون دست کم یکهزار و 361 نفر از مردم بی دفاع غزه را کشته و بیش از هفت هزار نفر را زخمی کرده است.


قدسنا