۳ کتاب جدید توسط انتشارات روایت فتح روانه بازار نشر میشود
انتشارات روایت فتح سه کتاب «کاملی به روایت همسر شهید»، «یادگاران؛ کتاب غلامرضا رضایی» و «بازگویی زندگی شهید محلاتی در قاصد خندهرو» را به زودی روانه بازار نشر میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس، انتشارات روایت فتح سه کتاب «کاملی به روایت همسر شهید»، «یادگاران؛ کتاب غلامرضا رضایی» و «بازگویی زندگی شهید محلاتی درقاصد خنده رو» را به زودی روانه بازار نشر میکند.
*سادهزیستی شهید کاملی به روایت همسرش بازگو شد
کتاب «کاملی به روایت همسر شهید» شماره هجدهم از مجموعه کتابهای «نیمه پنهان ماه» است. این اثر با تحقیق آذردخت داوری و قلم رخساره ثابتی، زندگی شهید ناصر کاملی را از نگاه همسرش فاطمه جهانباقری بازگو میکند.
ناصر کاملی در دوم دی ماه سال 1332 در شهر ری متولد شد. وی پس از گذراندن تحصیلات خود و پایان خدمت سربازی وارد فعالیتهای انقلابی شد. بعد از پیروزی انقلاب و آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به جبهههای دفاع مقدس رفت. چهارم اسفند سال 1362 در عملیات خیبر و در حالی که جانشینی فرماندهی گردان حضرت حمزه سیدالشهدا را بر عهده داشت در منطقه پل طلاییه به شهادت رسید و پیکرش در سال 1373 پیدا شد.
فاطمه جهان باقری در چهارم اسفند ماه سال 1359 با ناصر کاملی ازدواج کرد و ثمره ازدواج آنها داشتن دو دختر به نامهای سمیه و سمانه شد. ماجرای کتاب «کاملی به روایت همسر شهید» از روزهای نخست زندگی مشترک آنها آغاز میشود و با لحظات شیرین و دلتنگیهای پی در پی فاطمه جهان باقری که در کتاب «اکرم» خطاب میشود ادامه مییابد.
آنچه در این کتاب پیش روی مخاطب قرار میگیرد نوع نگاه و تفکر شهید کاملی به زندگی است که در قالب گفتوگو با همسرش به تصویر کشیده میشود. ساده زیستی، دوری از تجمل، علاقه او به همسر و فرزندانش و احترام به پدر و مادر برخی از نکات برجسته در خاطرات نقل شده این کتاب است.
ماجراها و خاطرات کتاب بیشتر با دلتنگیهای اکرم و حضور ناصر کاملی در جبهه ادامه مییابد و خواننده اثر با مشکلات اکرم جهان باقری در دوران نبود همسرش آشنا میشود. در پایان کتاب علاوه بر فهرست اعلام ده تصویر از شهید ناصر کاملی آمده است.
«نیمه پنهان ماه: کاملی به روایت همسر شهید» در قطع پالتویی و 72 صفحه با شمارگان 3300 نسخه و بهای 22 هزار ریال از سوی انتشارات روایت فتح منتشر شد.
*شهید رضایی با 100 خاطره معرفی می شود
خاطرات خانواده، دوستان و همرزمان شهید غلامرضا رضایی، در مجموعه «یادگاران» ثبت شد. این اثر به قلم سمانه زالی مراحل پایانی نگارش را سپری میکند. این اثر 100خاطره از شهید رضایی را بر اساس مصاحبه با خانواده، دوستان و همرزمان شهید در100 صفحه بازگو می کند.
شهید غلامرضا رضایی در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران تک تیرانداز بود و در طول دوران حضور در جبهه سه بار مجروح شد. وی آخرین بار در عملیات والفجر هشت دچار عارضه شیمیایی شد و در مرداد سال 1379 به شهادت رسید.
این اثر مراحل پایانی نگارش را سپری می کند و تا بیست روز آینده به انتشارات روایت فتح سپرده خواهد شد.
*«بازگویی زندگی شهید محلاتی در قاصد خنده رو»
زندگی شهید حجتالاسلام شیخ فضلالله مهدیزاده محلاتی از نگاه چهارده راوی همچون مقام معظم رهبری، همسر، دوستان و خود شهید در کتاب «قاصد خنده رو» بازگو میشود. بخش اصلی این خاطرات به سالهای قبل از انقلاب باز میگردد و به چگونگی شکلگیری حلقه مبارزان توسط امام خمینی (ره) اشاره دارد. فرهاد خضری به عنوان راوی مکمل، این اثر را در 225 صفحه نوشته و در مجموعه «از چشمها» منتشر کرده است.
اقلیم سادات شهیدی، همسر شهید محلاتی به عنوان نخستین راوی اثر ماجرای زندگیاش را از زمانی که با شهید محلاتی ازدواج کرد و به همراه او به قم رفت شرح میدهد. ریشههای آشنایی خانواده شهید محلاتی و همسرش با امام خمینی (ره) از نخستین صفحههای کتاب به چشم میآید. پدر اقلیم شهیدی دوست، همدرس و هم مباحثه امام(ره) بوده است.
اقلیم و همسرش برای سکونت در شهر قم به محله یخچال قاضی، جایی که امام (ره) در آن ساکن است میروند. راوی در ادامه از توجه امام (ره) به این خانواده میگوید.
سالهای پر التهاب زندگی اقلیم در این کتاب از صفحه چهارم پررنگ میشود، از زمانی که فضلالله محلاتی با نواب صفوی همکاری میکند و ساواک به دنبال محلاتی است. با حضور این خانواده در تهران محلاتی در مسیر توزیع اعلامیههای حضرت امام(ره) قرار میگیرد. دوستی قدیمی وی با فرزند امام (ره) آیتالله مصطفی خمینی و دیدار آنها اولین بهانه برای دستگیری او توسط ساواک میشود.
مخاطب در ادامه ماجراها با سختیهای زندگی اقلیم سادات همچون نگهداری از فرزندانش و حضور وقت و بیوقت نیروهای ساواک در منزلش روبهروست. راوی در طول ماجراها به هفده بار دستگیری شهید محلاتی اشاره میکند که پس از هر آزادی از زندان مصممتر از گذشته به کار خود ادامه میدهد.
راوی به برخورد متفاوت زندانیان و زندانبانها با شهید محلاتی اشاره میکند. هفده بار دستگیری باعث آشنایی ماموران و زندانیان با او میشود و این اتفاق احترام بیشتر را برای او به همراه میآورد. راوی در این بخش گذر کوتاهی به موضوع شکنجه شهید محلاتی دارد، اما در این باره توضیح نمیدهد. در حالی که ذهن مخاطب جویای این مطلب است که نحوه بازجویی و شکنجه او چگونه بوده است.
در ادامه خاطرات ویژگیهای اخلاقی شهید و رفتار او با فرزندانش مطرح و سپس شرحی کوتاه درباره مسوولیتهای شهید در جریان انقلاب و پس از آن بازگو میشود. خاطرات اقلیم در این بخش با خبر شهادت حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ فضلالله مهدیزاده محلاتی به پایان میرسد.
مراد شیخ از چشم مرید خنده رو، فصل دیگر کتاب است و شرح زندگی شهید محلاتی را زبان شهید بازگو می کند.
این بخش به علاقه خاص محلاتی به امام (ره) و سپس گذری بر زندگی امام(ره) و کلاسهای درس ایشان اختصاص دارد. همچنین اهداف امام(ره) برای برپایی حکومت اسلامی برشمرده میشود. آنچنان که در صفحه 58 آمده است: «ایشان... قصد داشتند با تربیت افراد خاص در حوزه علمیه قدرتی برای روحانیت به وجود بیاورد که با اتکا به آن، قدرت استبداد وابسته به استعمار خارجی را در هم بکوبد و اسلام را حاکم کنند.»
در بخش خاطرات، مخاطب با فعالیتهای امام(ره) در جریان مبارزه با رژیم پهلوی آشنا میشود و در ادامه کتاب، حجتالاسلام و المسلمین حاج شیخ فضلالله مهدیزاده محلاتی از نگاه مقام معظم رهبری، احمد مهدیزاده، عبدالله محمودزاده، سید حسین رضوی، رحیم صفوی، جعفر شجونی، محمدمهدی عبدخدایی، محمد احمدی، محمد اشرفی اصفهانی، محمود مهدیزاده و خلبانی که همسفر شهید محلاتی بوده، با بیان خاطراتی معرفی میشود.
کتاب «قاصد خندهرو» در قطع رقعی و 225 صفحه، با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و بهای 84 هزار ریال توسط انتشارات روایت فتح منتشر شده است.
فارس
نظرات