داعش ابزار پروژه اسلام‌هراسی؛ توطئه بزرگ محور صهیونیستی غربی علیه عراق


1884 بازدید

داعش ابزار پروژه اسلام‌هراسی؛ توطئه بزرگ محور صهیونیستی غربی علیه عراق

این روزها داعش محور اصلی خبری رسانه های جهان شده است، تروریستهایی که با اشغال موصل و برخی مناطق عراق، باعث بهت و حیرت کارشناسان و تحلیلگران شدند.

سیاستمداران عراقی اعم از شیعه و سنی و ترکمان که چهارشنبه شب در دفتر ابراهیم الجعفری برای بررسی راههای مقابله با تروریستها جلسه تشکیل دادند، نشان دادند که خطر تکفیریها همه عراقیها را تهدید می کند،‌خطری که از خارج مرزها بدون هرگونه استثنایی، مردم عراق را هدف قرار داده است و بنابراین بهترین راه برای مقابله با این توطئه ها و خطرات، تحکیم و تقویت جبهه داخلی و وحدت ملی و کنار گذاشتن اختلافات است.

در این زمینه حاکم الزاملی از نمایندگان فراکسیون الاحرار وابسته به جریان صدر گفته است شرایطی که عراق اکنون با آن روبرو است، از دشوارترین مراحل به شمار می رود که مرحله فعلی به تشریک مساعی و کنار گذاشتن اختلافات به خاطر متحد کردن صفوف ملت عراق و تحکیم جبهه داخلی نیاز دارد.

وی از گروههای سیاسی دعوت می کند تمام امکانات خود را برای مقابله با چالشهایی که کشور را هدف قرار داده و مقابله با تروریسم و از بین بردن خطری که از سوی کشورهای منطقه ای، عراق را فرا گرفته، به کار گیرند، زیرا این کشورها به دنبال متفرق کردن عراقیها و برهم زدن وحدت آنها از طریق تسهیل ورود تروریستها از طریق مرزهایشان و مجهز کردن آنها به انواع سلاح و ابزار مرگ برای کشتار بیگناهان هستند.

وی تاکید می کند برخی کشورهای منطقه ای به طور آشکار در هجمه علیه عراق برای فروپاشی عراق از طریق حمایتهای ملوکانه از تروریسمی که هیچ فرقی میان قشرهای مختلف ملت عراق قائل نیست، مشارکت دارند.
الزاملی بر ضرورت اتحاد همه عراقیها از جمله سیاستمداران برای دفاع از کشور و اتخاذ موضع شجاعانه و قاطع از طریق حمایت از نیروهای مسلح و عشایر در جنگ با باندهای داعش و همدستان آنها که کشورشان را به خاطر منافع ناچیز می فروشند، تاکید کرده است.

حسین المرعبی از نمایندگان فراکسیون الفضیله هم دخالت برخی کشورهای منطقه ای در ناآرامی های عراق را مورد تاکید قرار داده و می گوید این کشورها نقش زیادی در تاثیر بر امنیت عراق و شهروندان آن دارند و ید طولایی در ناآرامی ها و درگیریهایی که در این کشور رخ می دهد، دارند.

داعش در خدمت پروژه اسلام ستیزی و اسلام هراسی

بدیهی است که بیشترین سود را از تحرکات تروریستهای تکفیری که به شدت چهره اسلام ناب محمدی را مخدوش کرده اند، سردمداران غربی و صهیونیسم جهانی می برند که مدتهاست پروژه اسلام هراسی را در پیش گرفته اند و بهترین کسانی که به این پروژه کمک می کنند،‌ تروریستهای تکفیری هستند که نشانه های آموزش آنها از سوی دستگاههای اطلاعاتی غرب و متحدانشان به وضوح نمایان است.

مواضع متناقض و سئوال برانگیز مدعیان مبارزه با تروریسم و حمایت از حقوق بشر در قبال گروههای تروریستی در سوریه و عراق نشان می دهد که داعش و گروههای همسو بهترین ابزار طراحان پروژه اسلام هراسی به شمار می روند، زیرا غربی ها و صهیونیستها بدون اینکه هزینه های زیادی را متحمل شوند،‌از طریق حمایت از چنین گروههای خطرناکی بیشترین ضربه را به دین انسان ساز اسلام ناب محمدی وارد می کنند،‌ تروریستهایی که در این راه آموزشهای لازم را فرا گرفته اند تا مقاصد و خواسته های شوم حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای خود را محقق کنند.  

دایه های مهربان تر از مادر برای ملت عراق؛ تلاش برای ایجاد فتنه مذهبی

از سوی دیگر نگاهی به اظهارنظرهای مداخله جویانه و تحریک آمیز مقامات برخی رژیمهای عربی منطقه علیه دولت منتخب عراق که اتفاقا رابطه حسنه ای با ملت و دولت عراق ندارند، نشان می دهد که این کشور در معرض یک توطئه بزرگ منطقه ای قرار دارد که این نکته مورد تاکید نوری المالکی نخست وزیر عراق قرار گرفت جایی که تصریح کرد حوادث موصل وجود توطئه علیه عراق را مورد تاکید قرار می دهد.

اظهارات جنجالی ضاحی خلفان از مقامات امنیتی امارات متحده عربی و سمیره رجب وزیر اطلاع رسانی رژیم بحرین علیه دولت منتخب عراق و شخص نوری المالکی نخست وزیر عراق که بیشترین آرای مردمی را در انتخابات پارلمانی اخیر به خود اختصاص داد، می تواند بسیاری از حقایق نهفته و پنهان مانده درباره تروریستهای خطرناک داعش را روشن کند.


سمیره رجب وزیر اطلاع رسانی رژیم حاکم بر بحرین به صراحت تروریستهای تکفیری داعش را انقلابی خوانده و  ادعا کرده است آنچه در عراق می گذرد،‌انتفاضه مردمی است.

این مقام آل خلیفه در تلاش برای تحریک اهل سنت علیه شیعیان و شعله ور کردن آتش فتنه مذهبی در عراق مدعی شده است کسانی که عراق را آزاد خواهند کرد اهل سنت هستند.

وزیر آل خلیفه توضیحی نداده است که اهل سنت قرار است عراق را از دست چه کسانی آزاد کنند، اهل سنتی که اکنون در عراق از حقوق عادلانه خود در همه زمینه ها برخوردارند، در حالی که شیعیان به عنوان اکثریت مردم عراق که چندین دهه در معرض ظلم و خفقان و جنایات رژیم بعثی صدامی قرار داشتند، هرگز رویکرد انتقامجویانه نداشته و پس از سرنگونی دیکتاتور جنایتکار عراق، همزیستی کاملا مسالمت آمیزی با اهل سنت داشته و هرگز برای به انزوا کشیدن آنها قدمی بر نداشته اند.

بر خلاف ادعاهای سمیره رجب وزیر اطلاع رسانی رژیم بحرین، اهل سنت عراق در انتخابات پارلمانی هم مشارکت فعالی داشتند و نمایندگان خود را به پارلمان فرستادند و سیاستمداران اهل سنت هم در مناصب سیاسی مهمی به خدمت مشغول هستند و حتی رئیس پارلمان از میان اعراب اهل سنت و رئیس جمهوری از میان اکراد اهل سنت انتخاب می شوند و ادعای این مقام آل خلیفه مبنی بر نقض حقوق اهل سنت کاملا بی اساس است.

به نظر می رسد این مقام آل خلیفه اظهارات تحریک آمیز خود را با هدف سرپوش گذاشتن بر ادامه سرکوب بی رحمانه قیام مسالمت آمیز مردم بحرین با مشارکت نظامیان برخی رژیمهای عربی حاشیه خلیج فارس بیان کرده، کشوری که اکثریت آن را شیعیان تشکیل می دهند اما حقوق آنها به شدت از سوی رژیم آل خلیفه نقض می شود و تاکنون گزارشهای زیادی از سوی مجامع حقوق بشری درباره شکنجه و سرکوب شیعیان در بحرین منتشر شده است، اما متاسفانه رژیم آل خلیفه هرگز مورد بازخواست مجامع جهانی قرار نگرفته است و دلیل آن هم روشن است،‌مزدوری و سرسپردگی به آمریکا بهترین سپر برای رژیمهای دیکتاتوری منطقه و در راس آنها آل خلیفه است که حاشیه امنیتی خوبی برای آنها ایجاد کرده و به راحتی به اقدامات سرکوبگرانه خود علیه مردم ادامه می دهند و با وقاحت اشک تمساح برای اهل سنت عراق می ریزند و جنایات تروریستهای تکفیری را به مثابه انتفاضه مردمی می نامند و آشکارا به مردم عراق به ویژه اهل سنت توهین می کنند،‌اهل سنتی که بدون توجه به توطئه چینی و فتنه افکنی رژیمهای مخالف روند سیاسی از جمله رژیم بحرین، عربستان و قطر، در کنار ارتش و نیروهای امنیتی خود ایستاده اند و صحنه زیبا از همدلی و همبستگی با شیعیان را در دفع تجاوزات تروریستهای تکفیری به سامراء شهری که اکثریت آن را اهل سنت تشکیل می دهند، به منصه ظهور رساندند.

اظهارات تامل برانگیز و البته تحریک آمیز وزیر اطلاع رسانی آل خلیفه که همچنان با مبارزات مسالمت آمیز اکثریت مردم بحرین روبرو است، نشان می دهد که تروریستهای تکفیری از جمله داعش امتداد منطقه ای گسترده ای دارند و علاوه بر عربستان و قطر، رژیم آل خلیفه که فضایی از رعب و وحشت را بر مردم بحرین حاکم کرده است، یکی از حامیان جدی تروریستهای تکفیری هستند.

اظهارات وزیر اطلاع رسانی رژیم بحرین و دیگر مقامات عرب از جمله امارات در راستای تلاش برای شعله ور شدن آتش فتنه مذهبی در عراق قابل بررسی است.

ضاحی خلفان معاون فرمانده پلیس دبی که با موضعگیری و اظهارنظرهای جنجالی درباره تحولات مختلف منطقه ای تلاش می کند خود را بیشتر در رسانه ها مطرح کند، پا را از دخالت در امور عراق فراتر  گذاشته و به منتخب ملت عراق به صراحت اهانت کرده و مدعی می شود که مالکی توان اداره یک مدرسه را ندارد چه برسد به عراق.

این شخصیت جنجالی که علاقه وافری به تبلیغ خود در رسانه های منطقه و جهان دارد، با حمایت از رژیم صدام و ارتش جنایتکارش ادعا کرده است ارتش عراق که زمانی ارتش ایران از مقابلش فرار می کرد، اکنون به راحتی از مقابل داعش فرار می کند.

خلفان البته به زعم خود برای عراقیها نسخه شفابخش ارائه و در تلاش برای تحریک آنها علیه پیروز انتخابات اخیر از آنها می خواهد برای سرنگونی دولت منتخب مالکی اقدام کنند.
وی در اظهارات جنگ طلبانه می گوید شما عراقیها مالکی را که کشورتان را نابود کرد، تجربه کردید، حالا بیایید فرد دیگری را انتخاب کنید،‌مثلا ایاد علاوی .

اظهارات شخصیتهایی همچون سمیره رجب و ضاحی خلفان و دم زدن آنها از حقوق مردم عراق در حالی است که در کشورهایی همچون امارات،‌عربستان و قطر، انتخابات هیچ معنا و مفهومی ندارد و مردم این کشورها رنگ صندوقهای رای را ندیده اند و به سبب حاکم بودن حکومتهای قبیله ای و دیکتاتوری جرات بیان نظرات و آزادی بیان و قدرت تعیین سرنوشت خود را ندارند.

هجوم قشرهای مختلف مردم عراق به ویژه جوانان به مراکز داوطلبی برای حمایت از ارتش در جنگ با تروریستهای تکفیری که به درخواست نوری المالکی نخست وزیر عراق رخ داده بهترین پاسخ ملت عراق به یاوه گویی ها و فتنه افکنی های مقامات رژیمهای عربی حاشیه خلیج فارس همچون سمیره رجب و ضاحی خلفان است.

البته اظهارات تامل برانگیز وزیر آل خلیفه در حمایت از تروریستهای داعش و تلاش برای القای حمایت از اهل سنت عراق با واکنش مخالفان رژیم حاکم بر بحرین روبرو شده است به طوری که مجید میلاد عضو دبیرخانه جمعیت الوفاق گفته است سمیر رجب با اظهارات تحریک آمیز و مداخله جویانه،‌بحرین را در برابر کشورهای منطقه در تنگنا قرار می دهد.
بررسی تحولات اخیر عراق نشان می دهد که این کشور در معرض یک توطئه منطقه ای بزرگ قرار دارد که هدف از آن ایجاد گرداب فتنه مذهبی برای تحقق هدف نهایی یعنی تجریه و تقسیم آن از طریق حمایت از تروریستهای داعش که با بقایای رژیم بعثی صدام و گروههای تکفیری همپیمان هستند. فتنه ای که خشک و تر را در عراق می سوزاند و فتنه گران هیچ فرقی میان اهل سنت و شیعیان و کردها قائل نخواهند شد.

آتشی که خشک و تر را می سوزاند

نکته ای که مقامات عراقی تاکید کرده اند این است که حامیان گروههای تروریستی باید بدانند که هرگز از شرارتهای گروههای گمراه و مزدور خود در امان نخواهند بود و به زودی آتش حمایتشان از این جنایتکاران دامن خود آنها را خواهد گرفت.

مردم عراق طی بیش از 10 سال که از سرنگونی صدام گذشته است، نشان داده اند در مقابل توطئه های دشمنان روند سیاسی جدید به ویژه رژیمهای عربی حاشیه خلیج فارس هوشیار و آگاه هستند و در دام آنها گرفتار نمی شوند و این رژیمها هر چه بیشتر از تروریستها حمایت کنند، هرگز نمی توانند در میان ملت عراق تفرقه و دودستگی ایجاد کنند، هجوم قشرهای مختلف مردم به مراکز داوطلبی برای جنگ با داعش در عراق مهر تاییدی بر این حقیقت است.

شکی نیست که رویکرد دموکراتیک و برگزاری انتخابات آزاد و مردمی در عراق خشم و عصبانیت رژیمهایی را که دیکتاتوری و با انتخابات و دموکراسی بیگانه هستند، برانگیخته است که سبب سرخوردگی و متوسل شدن آنها حمایت از تروریسم و تلاش برای شعله ور کردن آتش فتنه مذهبی با هدف نابودی کامل روند سیاسی پس از صدام معدوم شده است.
علی العلاق عضو ائتلاف دولت قانون هم تاکید می کند ترکیه، عربستان و قطر در ناآرامی های عراق دست دارند.

وی از سرازیر شدن داوطلبان برای حمایت از نیروهای امنیتی عراق برای نابودی نهایی داعش و تروریستهای همسو خبر داده است.

حمایت گسترده مالی و تسلیحاتی این کشورها از تروریستها در تلاش برای تضعیف روحیه مردم در برابر تروریسم علنی شده است و نکته مهم دیگر مدیریت اطلاعاتی دقیق تروریستها از سوی حامیانشان است که به سرعت و به طور غافلگیرکننده ای حملات خود را به مناطق مختلف انجام می دهند، زیرا تروریستهای تکفیری بدون پوشش اطلاعاتی و حمایتهای لجستیکی حامیان منطقه ای خود نمی توانند به راحتی در عراق جولان دهند.

 

ال

همکاری بعثی های صدامی به سرکردگی عزت الدوری مرد شماره دو رژیم سابق عراق با تروریستهای داعش مهر تاییدی بر حمایت رژیمهایی همچون عربستان و قطر از تکفیریهاست،‌زیرا این کشورها از همان زمانی که صدام سرنگون شد، سیاستهای تخریبی و خصمانه خود علیه عراق و روند سیاسی آن را با تشکیل گروههای مسلح و ایجاد ناآرامی و بی ثباتی در این کشور آغاز کردند.

المرعبی از اعضای حزب الفضیله تاکید می کند جامعه جهانی باید از عراق در جنگ با تروریسم و گروههای گمراه حمایت کند.

ابراهیم الرکابی از نمایندگان ائتلاف دولت قانون بر ضرورت اتحاد و همبستگی همه عراقیها برای مقابله با توطئه بزرگی که از سوی برخی کشورهای منطقه ای، عراق را هدف قرار داده است، و نیز تکیه بر وحدت عراق و کنار گذاشتن اختلافات طایفه ای و نژادی قومیتی و حرکت به سمت ارزیابی و اصلاح وضع سیاسی و تحکیم جبهه داخلی تاکید می کند.
به گفته وی،‌عراقیها باید فرصت را از دشمنان بگیرند و طرحهای آنها را که به دنبال تجزیه عراق و بازگرداندن کشور به عصر دیکتاتوری است، به شکست بکشانند.

الرکابی می گوید عراق در مرحله بسیار دشواری به سر می برد و همه عراقیها باید به این نکته توجه کنند که باید موضع یکپارچه علیه تروریسم و  حامیان داخلی و خارجی آن اتخاذ کنند.

وی به حامیان منطقه ای تروریستها می گوید در محاسبات خود بازنگری کنید و با توقف حمایت از تروریستها و اعزام آنها، اجازه دهید امنیت بر منطقه حاکم شود.

متاسفانه جنایات هولناک و وحشیانه ای که تروریستهای تکفیری علیه انسانهای بیگناه مرتکب می شوند و بدبختانه با گفتن الله اکبر به چنین اعمال ننگین و غیر انسانی دست می زنند، علاوه بر  اینکه چهره اسلام را مخدوش می کند، بیشترین خدمت را به اهداف طراحان پروژه اسلام هراسی در غرب می کند و عجیب است که جنایات هولناک داعش و همدستانش تاثیری بر جامعه جهانی و مدعیان دفاع از حقوق بشر ندارد و آنها دست به هیچ تحرکی برای متوقف کردن این جنایات و رهایی ملتهای منطقه از تروریسم و بازخواست کشورهایی که حامی تروریستها هستند، نمی زنند.

هر چند برخی کشورها و سازمانهای بین المللی و عربی با موضعگیری به نفع دولت عراق و محکومیت تروریستها و جنایات آنها کمک معنوی به دولت مالکی می کنند، اما بیانیه های محکومیت و انزجار در خصوص اقدامات گروههای تروریستی کافی نیست و جامعه جهانی باید بر کشورهای حامی تروریسم در منطقه به طور جدی فشار وارد کند .
امل الناصری از نمایندگان پارلمان عراق خاطر نشان می کند بیانیه های محکومیت و اعلام آمادگی برای ایستادن در کنار عراق در جنگ با تروریسم کافی نیست و  عراق بیش از همه به حمایتهای نظامی و اطلاعاتی نیاز دارد.

ایمان الفاضلی یکی دیگر از نمایندگان پارلمان عراق ابراز  عقیده می کند جامعه جهانی باید از عراق در جنگ با تروریسم حمایت کند،‌ عراق نیاز مبرمی به این حمایتها دارد، زیرا نوری المالکی نخست وزیر عراق به صراحت خواستار حمایت جهانیان از نبرد عراق با تروریسم شده است.

حسن الساری از نمایندگان پارلمان عراق خواستار اعمال فشار کشورهای تاثیرگذار در صحنه بین المللی بر حامیان مالی و تسلیحاتی گروههای تروریستی و معرفی متهمان به حمایت از تروریسم به محاکم بین المللی شده است.

اسکندر وتوت نایب رئیس کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اخیرا گفته بود گروههای تروریستی و باندهای داعش و القاعده سلاحهای پیشرفته ساخت اسرائیل را در اختیار دارند که این سلاحها از طریق ترکیه و خاک سوریه(مناطق تحت کنترل تروریستها) به دست آنها می رسد.

وی تاکید کرده است عربستان، قطر و ترکیه با هدف شکست روند سیاسی در عراق و نابودی آن به حمایتهای مالی و تسلیحاتی از تروریستها ادامه می دهند و اسناد و مدارکی درباره حمایت این کشورها از تروریستها و آموزش و اعزام آنها به عراق برای کشتار مردم بیگناه و حمله به ادارات و نهادهای دولتی وجود دارد که قابل انکار نیست.

مقامات عراقی اخیرا از دستیابی به تجهیزات و خودروهایی با پلاک اردن و عربستان در فلوجه خبر داده بودند تا مهر تاییدی بر حمایت برخی رژیمهای عربی مخالف روند سیاسی از تروریستها باشد.

سکوت جامعه جهانی و مدعیان حمایت از حقوق بشر در برابر تروریستهای تکفیری در عراق و سوریه این پیام را به همراه دارد که جنایات این افراد مورد تایید آنهاست و ریختن شدن خون انسانهای بیگناه و تخریب زیرساختها در عراق و سوریه اهمیت چندانی برای مدعیان ندارد.

گسترش محدوه حملات تروریستی در عراق نمونه واضحی از خطر تروریسم فرامرزی است و مقابله با تروریسم مستلزم آن است تا دولتها و محافل بین المللی عملا در کنار دولت و ملت عراق برای نابودی تروریستها قرار گیرند و تنها به بیانیه های ظاهری محکومیت بسنده نکنند.

نکته دیگر اینکه تحرکات تروریستهای داعش در عراق و سوریه نشان می دهد که ملتهای دو کشور در معرض یک توطئه جهانی مشترک هستند که تروریستهای تکفیری مجری آن هستند و هدف نهایی آنها نابودی وحدت ملی و تاسیسات زیربنایی دو کشور است.

دولت سوریه تاکید کرده است عراق با همان تروریستهایی می جنگند که سوریه نیز با آنها روبروست و این تروریستها از حمایتهای خارجی برخوردار هستند.

تنها راه برای مهار تروریسم، تلاش جدی برای خشکاندن منابع مالی و تسلیحاتی تروریستها و توقف حمایتهای تسلیحاتی و آموزشی عناصر تروریستی یا پناه دادن به آنها و تسهیل عبورشان به  عراق و سوریه است و در راس طرفهایی که مسئولیت قانونی برای مقابله با عاملان ناامنی و بی ثباتی در جهان راه برعهده دارند، شورای امنیت سازمان ملل متحد است که باید با قطعنامه های قاطع عملا در راه مبارزه با تروریسم گام بر دارد، هر چند با توجه به سیطره کشورهایی مانند آمریکا، فرانسه و انگلیس بر این نهاد بین المللی و حمایتهای آشکار آنها از تروریستها در سوریه امید چندانی به شورای امنیت وجود ندارد.

نکته دیگر اینکه حامیان گروههای تروریستی باید این حقیقت را درک کنند که تروریسم نه تنها عامل بی ثباتی عراق بلکه تمام منطقه و حتی اروپا است و تروریستها در نهایت به حامیان خود هم رحم نخواهند کرد.

خطر تروریسم و گروههای مسلح،‌نه تنها امنیت عراق بلکه امنیت منطقه و تمام جهان از جمله مدعیان مبارزه با تروریسم و کشورهایی که ماجراجویانه از تروریستهای مزدور خود حمایت می کنند را هم تهدید می کند و عراق به موضع بین المللی یکپارچه برای مقابله با تروریسم و بازخواست کشورها و دولتهایی نیاز دارد که از تروریسم حمایت مالی و تسلیحاتی می کنند و با  فتاوای تکفیری و رسانه های طایفه ای خود برای از بین بردن وحدت و انسجام ملی در عراق تلاش می‌کنند.


تسنیم