همزمان با یکصدسالگی کودتای سیاه و به همت پژوهشکده تاریخ معاصر
همایش مجازی «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹؛ زمینهها و پیامدها»
حکومت رضاخان در ترازوی نقد کارشناسان
1097 بازدید
همایش مجازی «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹، زمینهها و پیامدها» همزمان با یکصدسالگی کودتای سیاه، با حضور چهرههای برجسته تاریخ معاصر ایران به همت پژوهشکده تاریخ معاصر برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد مستضعفان، پژوهشکده تاریخ معاصر همزمان با یکصدسالگی کودتای سیاه در ایران، همایش «کودتای سوم اسفند 1299، زمینهها و پیامدها» را به شکل مجازی برگزار میکند.
دراین همایش دوروزه که به صورت مجازی در روز 3 و 4 اسفند برگزار میشود، جمعی از صاحبنظران حوزه تاریخ معاصر به واکاوی نقش استعمار انگلیس، کانونهای صهیونیستی و عوامل نفوذی آنها در کودتای 3 اسفند 1299 و زمینهچینی و آمادهسازی برای روی کار آمدن سلسله پهلوی خواهند پرداخت و چهره های علمی تاریخ معاصر از جمله عبدالله شهبازی، دکترموسی نجفی، دکتر موسی حقانی، خسرو معتضد، دکتر منوچهر محمدی، دکتر مجید تفرشی، دکتر محمدحسن رجبی، علیاکبر رنجبر کرمانی، عباس سلیمی نمین و... سخنرانی خواهند کرد.
همایش مجازی «کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹؛ زمینهها و پیامدها» به همت پژوهشکده تاریخ معاصر
علاقهمندان برای استفاده از این همایش میتوانند از ساعت 14 تا 18 روز 3 اسفند ماه و همچنین از ساعت 9 تا 13 4 اسفند، به نشانی الکتریکی www.iichs.ir/webinar.aspx مراجعه کنند.
در کودتای سوم اسفند 1299، با هماهنگی سید ضیاءالدین طباطبایی و رضاخان، قوای قزاق به تهران وارد شدند و با اشغال ادارات دولتی و مراکز نظامی پایتخت، حکومت را ساقط کردند و همزمان تعداد زیادی از فعالان سیاسی و شخصیت های سرشناس را بازداشت و زندانی کردند و در نهایت سید ضیاءالدین طباطبایی و رضا خان میرپنج، با کودتا به قدرت رسیدند.
پژوهشکده تاریخ معاصر
نظرات