اعلامیه سالگرد حادثه مدرسه فیضیه


2509 بازدید

اعلامیه سالگرد حادثه مدرسه فیضیه
پخش اعلامیه

اخیرا بمناسبت سپرى شدن یکسال از حادثه مدرسه فیضیه اعلامیه‏اى بنام حوزه علمیه قم بطور غیر محسوس چاپ و مخفیانه در پاره‏اى از نقاط تهران منتشر شده است. در این اعلامیه ضمن انتقاد از روش دولت گفته شده که مأمورین دولتى یکسال قبل در روز وفات حضرت امام جعفر صادق (ع) با کارد و چاقو و سلاح‏هاى دیگر با شعارهاى ضد دینى بطلاب حوزه علمیه قم که ذخائر آینده اسلام و مسلمین هستند حمله و روى سربازان خونخوار مغول را سفید کردند.

در پایان اعلامیه مزبور باصطلاح اعلام خطر گردیده که اسلام در خطر است1 و اموال و اعراض مسلمین در مخاطره یهود و نفوذ روزافزون دولت اسرائیل قرار گرفته‏اند و کشور ما در خطر سقوط است.

بمنظور شناسائى و تعقیب عاملین چاپ و پخش‏کنندگان اعلامیه یاد شده اقدام گردیده و در صورت حصول نتیجه مراتب متعاقبا بعرض خواهد رسید. یک نسخه فتوکپى اعلامیه مزبور ضمیمه این خبر میباشد.

بخش 321 8/1/ در پرونده 40ح بایگانى شود صابرى 9/1/43



1 ـ حکومت اسلامى ـ خواست حضرت امام خمینى از همان ابتداى حرکت انقلابى حضرت امام خمینى علیه رژیم شاه، شاخص حرکت ایجاد حکومت اسلامى بود که در آن قوانین اسلامى پیاده شده باشد این شعارى بود که حضرت امام و روحانیت بیدار انتخاب کرده بود و به اصلاحات ظاهرى اکتفاء نمى‏کرد.

به این بخش از کتاب تاریخ سیاسى بیست‏وپنج ساله توجه فرمائید : چهارمین جناح، انقلابى، ضد سلطنت و خواستار ایجاد حکومت اسلامى بود. رهبرى این جناح را آیت‏اللّه‏ روح‏اللّه‏ خمینى به عهده داشت. آیت‏اللّه‏ خمینى فقط در چارچوب اعتراض به برنامه رفورم دستگاه اکتفا نکرد. وى، دیکتاتورى رژیم و شخص محمدرضا شاه را مورد حمله قرارداد و ادامه این مقاومت اساس کسب شهرت و معروفیت ایشان شد. هنگامى که دیگر جناحهاى مذهبى عقب‏نشینى کردند و عملاً او را تنها گذاشتند، برجستگى چهره آیت‏اللّه‏ خمینى از دیگران ظاهر شد. سخنرانیهاى او در قم برضد رژیم به قدرى صریح و تند بود که منجر به تبعید وى گردید. سرانجام چون صریح‏ترین و قاطع‏ترین شیوه مبارزه و قاومت از سوى او ارائه شد، رهبرى بلامنازع روحانیت مبارز را بدست گرفت.

نجاتى ـ سرهنگ غلامرضا ـ تاریخ سیاسى بیست‏وپنج ساله ایران