تبیین نقش زنان در قیام 15 خرداد و پیروزی انقلاب


2445 بازدید

تبیین نقش زنان در قیام 15 خرداد و پیروزی انقلاب

مدیرعامل انجمن زنان مبارز مسلمان از برگزاری همایش نقش زنان در پنجاهمین سال نهضت امام خمینی(ره) خبر داد.

پانزدهم خرداد ۴۲: فاطمه جلالوند، مدیرعامل انجمن زنان مبارز مسلمان به خبرگزاری‌ بین‌المللی قرآن گفت: این همایش 15 بهمن‌ماه سال جاری از سوی انجمن زنان مبارز مسلمان برگزار می‌شود.

وی افزود: همایش نقش زنان در پنجاهمین سال نهضت امام خمینی (ره) به صورت یک‌روزه و با هدف تبیین نقش مهم زنان در قیام 15 خرداد و همچنین در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، در محل دانشگاه تهران و با همکاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار می‌شود.

جلالوند خاطر نشان کرد: مرضیه حدیدچی(دباغ)، رئیس هیات مدیره انجمن زنان مبارز مسلمان در این همایش و حول محور همایش و جایگاه زنان به سخنرانی پرداخته و موضوعات و محورهای همایش را تبیین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه این همایش اولین دوره خود را به این شکل برگزار می‌کند، تصریح کرد: عوامل پدیدآورنده قیام 15 خرداد، نقش و حضور زنان در جریان قیام، تأثیر این قیام در کسب منزلت زنان، مدافعان و مخالفان این جریان و دیدگاه‌های رهبری انقلاب درباره حقوق اجتماعی و سیاسی زنان، از جمله محورهای مهم این همایش هستند.

جلالوند اضافه کرد: در حاشیه برگزاری این همایش نمایشگاهی از محصولات حوزه زنان مسلمان و مبارز دایر خواهد شد و 14 مقاله برتر که 4 مقاله آن هم از دیگر کشورهای جهان است به ‌صورت سخنرانی در همایش ارائه خواهد شد.

وی اظهار کرد: در این همایش پیام برخی از بزرگان وعلمای کشور که  خطاب به شرکت‌کنندگان در این مراسم صادر شده است را قرائت کرده و بانوان مبارز، اختر رودباری، رضوان دباغ، فاطمه حسینی، حمیده نان‌کلی به عنوان میهمانان ویژه حضور خواهند داشت.

مدیرعامل انجمن زنان مبارز مسلمان  گفت: این انجمن برای ارتقای حقوق بشر و حفظ کرامت انسانی و آزادی اسلامی طبق موازین اسلام و قانون و توانمندسازی زنان ایرانی به خصوص در عرصه مقاومت در  سال 1387 از سوی وزارت کشور به ثبت رسیده است و طی این مدت توانسته است 517 زن شکنجه شده در عصر پهلوی اول و دوم را شناسایی و از مقاومت‌های آنان در راه اسلام قدردانی کند.

انجمن زنان مبارز مسلمان 100 عضو رسمی دارد که 60 عضو آن زنانی هستند که در دوران حکومت پهلوی توسط ساواک شکنجه شده‌اند و انجمن سعی دارد صدای این افراد را در مقابل زورگویی‌های استکبار جهانی به گوش جوامع بشری برساند.

از سوی دیگر موسی متوسلین، مدیرکل ثبت احوال استان زنجان گفت: ثبت احوال استان زنجان آماده همراهی و همکاری برای ثبت تاریخچه حضور بانوان زنجانی در نخستین راهپیمایی دوران انقلاب است.

وی با اعلام آمادگی برای کمک به عملیاتی شدن ثبت حضور بانوان زنجانی در نخستین راهپیمایی دوران انقلاب گفت: چاپ کتاب تاریخ شفاهی این واقعه، می‌تواند به پیشبرد اهداف این طرح کمک کند.

سعید حسینی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان هم بر لزوم برجسته‌سازی راهپیمایی برگزار شده توسط بانوان زنجانی در زمان انقلاب تاکید و تصریح کرد: این موضوع می‌تواند با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها به یک نماد برای استان زنجان تبدیل شود.


پایگاه اطلاع رسانی انقلاب اسلامی