شبیخون فرهنگی دشمن را با پشتوانه دفاع مقدس پاسخ می‌دهیم

 صدور فرهنگ مقاومت با ترجمه آثار فاخر


 صدور فرهنگ مقاومت با ترجمه آثار فاخر

مراسم کلنگ‌زنی احداث نمایشگاه دائمی چندمنظوره دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران و رونمایی از کتب جدیدالانتشار و افتتاح ساختمان جدید مدیریت حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نزاجا، روز یکشنبه  ۱۶ شهریور با حضور امیر سرتیپ کیومرث حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ علی جهانشاهی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی  و امیر فهمیده قاسم‌زاده، جانشین رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در سازمان ایثارگران نزاجا برگزار شد.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری،فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم ضمن رونمایی از کتب جدیدالانتشار در حوزه  دفاع مقدس گفت:« با گنجینه دفاع مقدس و به پشتوانه شهدا می‌شود به شبیخون دشمن پاسخ داد و در مقابل جبهه فرهنگی دشمن ایستاد. ما در نیروی زمینی پررنگ‌ترین مؤلفه‌هایی که به آن اعتقاد داریم ولایت‌محوری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری است و عدالت‌محوری یعنی حفظ وجود ولی امر مسلمین و صراط مستقیم یعنی در مسیر رهبری و ولی امر مسلمین باشیم.

امروز معتقدیم صراط مستقیم امت اسلامی، ولایت است  و ولایت است که باعث می‌شود، راه را تشخیص دهیم و گمراه نشویم و منظور از نعمت هم ولی محترم فقیه است که باید پروانه‌وار گرد شمع ولایت بگردیم و پروانه‌وار بسوزیم.

در نیروی زمینی به رزمندگان یاد می‌دهیم که در شب‌های تاریک برای یافتن جهت به ستاره قطبی و هفت‌برادران نگاه کنند، امروز در جغرافیای عشق و ایثار نیروی زمینی ۴۶ هزار ستاره وجود دارد که هر کدام می‌توانند جامعه‌ای را به طرف صراط مستقیم و وعده‌های الهی رهنمون باشند.

ما فقط در نیروی زمینی ارتش وارث ۴۶ هزار شهید هستیم، این افراد به خاک و خون کشیده شدند تا نظام جمهوری اسلامی استحکام یابد، امروز ما در سایه سار درختی نشسته‌ایم که ریشه در خون ۴۶ هزار شهید دارد و نگهداشت یاد آنها از واجبات است. «گنجینه دفاع مقدس یک گنجینه تمام نشدنی است»با این گنجینه می‌شود به جنگ با شبیخون فرهنگی رفت و با پشتوانه شهدا و دفاع مقدس به شبیخون دشمن پاسخ داد و در مقابل جبهه فرهنگی دشمن ایستاد. ما امروز در ابتدای راه بسیار طولانی هستیم که باید با توکل به خدا، سربازان عرصه فرهنگی پرچم آغشته به خون شهیدان را بر دست بگیرند و به پیش بروند.

ما در ابتدای راه پر فراز و نشیب هستیم و باید با توکل بر خدا و همانند شهدا که با نثار جان خویش از حیثیت نظام دفاع کردند، امروز به عنوان سربازان فرهنگی با جعلیات که دشمن وارد فرهنگ ما می‌کند مبارزه کنیم، ما هم متعهد هستیم که از سربازان عرصه فرهنگی، دفاع و پشتیبانی کنیم. »

در ادامه این مراسم از کتب جدیدالانتشار نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی با موضوعات تاریخ دفاع مقدس، حوادث و رویدادهای سال 1361 و 1362 در دو جلد، مدیریت بحران در حادثه تروریستی، و مدیریت بحران در اغتشاشات با حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.

حسن صادق‌نیا، رئیس اداره حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس (حادم) نیروی ارتش نیز در این مراسم به ارائه گزارشی از عملکرد حادم پرداخت و تشکیل و تجهیز مدیریت‌های حادم استانی و راه‌اندازی نهضت ترجمه به منظور صدور فرهنگ ایثار، جهاد و مقاومت به خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران را از جمله مهمترین اقدامات انجام شده در این مجموعه برشمرد.

رسالت خود را بر آن می‌دانیم تا با هدایت افسران، درجه داران و افسران جنگ نرم در ارتش با بکارگیری قدرت قلم و مبارزه تن به تن در فضای سایبر به کابوسی برای تحریف‌کنندگان جنگ تحمیلی و مهاجمان فرهنگی تبدیل شویم و در این راه گام‌های خود را یکی محکم‌تر از دیگری خواهیم برداشت.

در اجرای اوامر متاع و نورانی فرماندهی کل قوا مبنی بر افزایش صدبرابری فعالیت‌های فرهنگی و هنری و تدابیر ارزنده و حکیمانه آن فرمانده فرهیخته و در راستای طرح لبیک یا امام خامنه‌ای 16 نزاجا که مزین به نام حضرت زین‌العابدین(ع) است، اقدامات و فعالیت‌هایی پس از تأیید مدیریت مستقیم حادم نزاجا در سطح نیروی زمینی انجام شد که برخی از مهمترین آنها شامل تدوین نقشه راه حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نزاجا، انجام 4 مرحله جلسات شورای اجرایی حادم نزاجا در حضور امیر معاون محترم هماهنگ‌کننده و هیئت معاونین نزاجا، انتزاع مدیریت حادم از سازمان ایثارگران و قرار گرفتن آن در تابعیت قرارگاه فرماندهی در اجرای مصوبات شورای عالی حادم، راه‌اندازی نهضت ترجمه و تشکیل کارگروه ترجمه آثار فاخر و برگزیده دفاع مقدس به زبان‌های انگلیسی و عربی به منظور صدور فرهنگ ایثار و مقاومت به خارج از مرزهای ایران اسلامی، بازسازی ساختمان حادم نزاجا و تدوین شیوه‌نامه اجرای برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس با برنامه‌ریزی 7 هزار و 680 برنامه در سطح نزاجا در طول 43 هفته، شناسایی نویسندگان و داستان‌نویسان در سطح نزاجا و تشکیل کلاس‌های روایتگری است.


خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)