استقبال بی سابقه پژوهشگران از پنجمین همایش تاریخ مجلس
پنجمین همایش تاریخ مجلس با استقبال گستردهای از سوی پژوهشگران و محققان حوزه تاریخ پارلمان برگزار شد.
آمار، ارقام و شواهد نشان میدهد همایش پنجم تاریخ مجلس پراستقبالترین همایش مجلس بود؛ یعنی در طی چهار همایشی که پیش از این برگزار شده و همایش پنجم که دیروز برگزار شد، همایش پنجم با دریافت بیش از 205 چکیده مقاله از لحاظ استقبال علمی نویسندگان و پژوهشگران در رتبه نخست قرار دارد که این امر موجب شادمانی میباشد.
علی ططری، دبیر علمی همایش با اعلام این خبر گفت: بیش از 450 نفر در پنجمین همایش تاریخ مجلس حضور یافتند که این آمار در طی برگزاری 4 نشست پیشین همایش تاریخ مجلس بینظیر است.
وی افزود: این آمار نشان دهنده توجه پژوهشگران به حوزه تاریخ پارلمان و همایشهای تاریخ مجلس است.
ططری گفت: پنجمین همایش در حوزه آمار و ارقام از تمامی چهار دوره پیشن همایشهای تاریخ مجلس پیشی گرفت بطوریکه حجم انبوهی از چکیده مقالات در این همایش به دبیرخانه ارسال شد.
وی افزود: طبق آماری که از بررسی مقالههای پنج همایش مجلس و حدود 60 تا 70 پروژهای که در همین زمینه به صورت کتاب چاپ خواهد شد، استخراج شده است، موفق شدهایم بیش از 400 پژوهشگر مجلس را با هم مرتبط کنیم که به صورت مداوم با مرکز اسناد مجلس ارتباط پژوهشی دارند.
دبیر علمی همایش تاریخ مجلس گفت: یکی از تغییرات مهم اعمال شده در پنجمین همایش تاریخ مجلس گنجاندن میزگرد تخصصی بررسی انتخابات در دوره نوزهم و بیستم مجلس شورای ملی با حضور اساتید و پژوهشگران بود که نتایج نظرسنجیها نشان میدهد مورد استقبال حاضرین قرار گرفته است. در این نشست تلاش بر آن بود که از سه منظر تاریخ، حقوق و علومسیاسی با حضور سه نفر از استادان بحث را به اشتراک بگذاریم، لذا در این میزگرد بحث انتخابات به فراخور هر رشته به صورت کارگاهی به چالش کشیده شد و هدف عمده ما از این بخش استفاده از دیگر رشتهها در بخش تاریخ پارلمان است تا به صورت کاربردی درآید.
ططری گفت: حجم فراوان سوالات حاضرین از مباحث مطرح شده در میزگرد نیز نشانه دیگر استقبال و علاقه حاضرین به این تغییر بوده است.
مدیر مرکز اسناد کتابخانه مجلس افزود: در حال حاضر اصلیترین کار دبیرخانه همایش وصول اصل مقالات، انجام داوریها و همزمان کار اصلاح و ویرایش مقالات است تا کار انتشار مجموعه مقالات در کوتاهترین زمان ممکن انجام شود.
ical.ir
نظرات