9 هزار سند خطی در سیرجان شناسایی شد
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق کشور در استان کرمان، از سیرجان بعنوان شهری یاد کرد که بیشترین اسناد ملی و خطی را دارد و گفت: بیش از 9 هزار سند خطی در این شهر شناسایی شده است.
گروهی از خبرنگاران و روزنامه نگاران استان کرمان از بخش های مختلف کتابخانه ملی ایران بازدید کردند. در نشستی که با حضور اصحاب رسانه کرمانی برگزار شد، حجت الاسلام محمد محمود آبادی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق کشور در کرمان گفت: پیش از روی کار آمدن دولت جدید، سازمان اسناد و کتابخانه ملی، تخصصی و درون گرا بود و در عرصه فرهنگی چندان مطرح نبود.
وی اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و مدیریت سیدرضا صالحی امیری این سازمان به سازمانی فرهنگی و برون گرا تبدیل شد.
وی ادامه داد: یکی از کارهایی که در سازمان اسناد و کتابخانه ملی انجام شده، ایجاد اندیشگاه فرهنگی برای فعالیت پژوهشگران و ایجاد کرسی های آزاد اندیشی است که همین کار در سازمان های مناطق نیز اجرایی شده است.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق کشور در استان کرمان، تصریح کرد: در کنار این فعالیت های فرهنگی، ارتباط با سایر مراکز فرهنگی و کشورهای مختلف، در دستور کار سازمان قرار گرفته و تا کنون تفاهمنامه های ارزشمندی به امضا رسیده است.
محمود آبادی با بیان اینکه سیرجان یکی از شهرهایی است که بیشترین اسناد ملی و خطی را دارد، گفت: یکی از شهروندان علاقه مند در سیرجان، بیش از 30 سال وقت خود را به جمع آوری اسناد مختلف کرده که این اسناد در حوزه سیرجان، کرمان و تا حدودی ملی است.
مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب شرق کشور با بیان اینکه سال گذشته بازدیدی از این اسناد داشتیم و پس از آن بود که مکاتبات ما با سازمان اسناد و کتابخانه ملی صورت گرفت، افزود: پس از شناسایی، کارشناسی و قیمت گذاری این اسناد که بیش از 9 هزار سند می شود، تعدادی از آنها به صورت اسکن، به مناسبت روز ملی اسناد در اختیار سازمان قرار گرفت و بقیه آنها نیز قرار است به آرشیو ملی منتقل شود.
ایرنا
نظرات