خاطرات احمد توکلی از رویارویی با مجاهدین خلق


2094 بازدید

خاطرات احمد توکلی از رویارویی با مجاهدین خلق

احمد توکلی نماینده مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار تاریخ خبرگزاری فارس در پاسخ به اینکه در روز‌های پس از پیروزی انقلاب کجا بود و چه کار می‌کرد، اظهار داشت: من قبل از انقلاب در قم زندگی می‌کردم در 24 بهمن اثاثیه‌ام را جمع و بار نیسانی که داشتم کردم و به سمت بهشهر رفتم. تا به بهشهر رسیدم افراد مسلح انقلابی ماشینم را متوقف کردند. و به محض پیاده شدن من از ماشین شناختنم و گفتند: احمد آقاست و اجازه دادند که من بروم.

وی افزود: به خانه رسیدم ماشین را با بار در خانه همسایه پارک کردم. نخست به دست بوسی پدرم رفتم سریع و مستقیم به شهربانی ـ که مقر نیرو‌های انقلابی بود ـ رفتم. به طور طبیعی مسئول نیرو‌های انقلابی شدم.تا وقتی که انتخابات مجلسی اول برگزار شد و به عنوان نماینده مردم بهشهر انتخاب شدم و به تهران آمدم.

توکلی در پاسخ به اینکه کدام جریان سیاسی در بهشهر فعال بودند، یادآور شد: بهشهر یک شهر مذهبی قدیمی است. که نیرو‌های مذهبی در آن فعال بودند. ضمنا نیروهای چپ به معنای مارکسیست سابقه فعالیت طولانی در بهشهر داشتند.

توکلی ادامه داد: نیروهای مجاهدین خلق هم کم و بیش فعال بودند.  ولی به دلیل اینکه دادگاه بهشهر خیلی خوب عمل کرده بود. و مردم از وضعیت شهر رضایت خاطر داشتند. نیروهای چپ زمینه فعالیت پیدا نکردند.

وی افزود: به طور مثال در انتخابات مجلس دور اول من با 27 هزار رای به عنوان نماینده مردم بهشهر انتخاب شدم. ولی نامزد مجاهدین  خلق نتوانست بیش از 3 هزار رای بیاورد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در مدرسه اعلام کردم حاضرم با اشتری دبیر جامعه شناسی و نماینده مجاهدین خلق مناظره کنم که او نیز پذیرفت، افزود: در روز مناظره آقای اشتری حضور نیافتند و از طرفداران آقای اشتری خواستم که به منزل وی بروند و او را بیاورند. زمانی که بچه‌ها به درب منزلشان رسیدند و از او خواستند که به مناظره بیاید پاسخ داد حزب اجازه مناظره را به من نداده است. گفتم اشکالی ندارد من یک نفری نقش خودم و او را را انجام می دهم حرف مجاهدین و جواب آنها و حرف خودم و جوابش را می‌گویم. به این ترتیب جلسه گرم و مثبتی شد.

وی در پاسخ به این پرسش که مجاهدین خلق تا دست نبردن به اسلحه آزاد بودند فعالیت کنند، گفت: قانون در بهشهر برای همه  گروه‌ها یکسان اجرا می‌شد و بهشهر اولین شهری در کشور بود که به محاکمه‌ بچه‌های حزب‌الهی پرداخت که نیرو‌های به مجاهدین حمله‌ور شدند. 

توکلی با بیان اینکه محاکمه بچه‌ مذهبی‌ها در ورزشگاه با بیش از چند هزار تماشاچی برگزار شد، گفت: در آن دادگاه نیرو‌های حزب‌الهی به شلاق محکوم شدند و چون مجاهدین سلاح سرد داشتند محکومیت سنگین‌تری متحمل شدند.

وی در پاسخ به اینکه برخی‌ها عقیده دارند گفتمان انقلاب به خصوص استکبار ستیزی تحت تاثیر گفتمان چپ قرار گرفته است،افزود: این افراد تاریخ را تحریف می‌کنند. امام در سال 42 مگر نفرمودند: آمریکا از انگلیس بدتر و شوری از هر دو بدتر است، اما امروز سر و کار ما با آمریکا و اسراییل است. پس چنین حرف‌ها بی‌معنی و بی‌پایه است.

این نماینده مجلس در پایان خاطرنشان کرد: چپ‌ها در استکبار ستیزی به گرد انقلاب نرسیدند و بعد از انقلاب چپ‌ها  اعم از اقلیت و اکثریت با آمریکا به سازش رسیدند فقط امام  و ملت بود که در برابر استکبار ایستاد به نوعی امام علمدار استکبار ستیزی بود. اما انقلاب در برهه‌ای در مسائل اقتصادی تحت تاثیر سوسیالیزم جمع‌گرا افراطی قرار گرفت و همین مسئله محل اختلاف ما و مهندس موسوی در دولتش بود.


فارس