"جنبش تحریم اسراییل" تهدیدی استراتژیک برای اسراییل
"الان دیرشوئیتز" پروفسور حقوق دانشگاه هاروارد از جنبش جهانی تحریم اسراییل (BDS)به عنوان تهدید استراتژیک برای رژیم صهیونیستی در آینده یاد کرد.
وی در سخنانی درکنفرانس امنیتی هرتزلیا(کنفرانس امنیتی هرتزلیا به عنوان یکی از مهم ترین کنفرانس های امنیتی- استراتژیک رژیم صهیونیستی جهت ترسیم سیاستهای آینده رژیم صهیونیستی است) با هشدار نسبت به خطرات آینده جنبش جهانی بایکوت وتحریم (BDS) گفت:این تحریم درحال تبدیل رهبران آینده آمریکا به دشمنان اسراییل است.
"شوئیتز"افزود:بنظر من هرچیزی که باعث مخدوش شدن حمایت آمریکا از اسرائیل شود تهدید امنیتی به حساب می آید. استاد دانشگاه هاروارد ادامه داد می ترسم که جنبش تحریم به حدی قوی شود که حتی اگر اسرائیلی ها و فلسطینی ها خواهان معاهده صلح باشند طرفداران این جنبش چنین اجازه ای را ندهند.
وی خاطر نشان کرد:من فکر میکنم ترکیبی ازعوامل – اشغالگری و شهرکها علت تشکیل جنبش یاد شده بوده است اما جنبش BDS اکنون مشروعیت اسرائیل را زیر سؤال برده است. این استاد دانشگاه هارواردتصریح کرد:من از آن جبن دارم که اگراسرائیل بسیاری از شهرکها برای تحقق صلح به طرف دیگر واگذار نماید ممکن است جنبش BDS کمی دربرخی ازمناطق ایالات متحده تضعیف شود اما فکر نمیکنم هیچگونه تاثیری در اروپا داشته باشد.علاوه براین من فکر نمیکنم هیچگونه تاثیری بر چپگریان داشته باشد.
وی تاکید کرد:من فکر میکنم که آنها کمر به قلع و قمع اسراییل بسته اند وتل آویو نمیتواند امروز بااین جنبش وتاثیرات آن مقابله کند. جنبش تحریم درچند سال اخیر توانسته در بسیاری از کشورها فعالیتهای موفقیت آمیزی برای تحریم رژیم صهیونیستی انجام دهد.
این جنبش در سال 2005 میلادی توسط 171 سازمان غیرانتفاعی فلسطینی آغاز شد. این جنبش با ایجاد موسسات غیر انتفاعی فعال در استرالیا، کانادا، آمریکا، فرانسه، انگلیس، اردن، و آفریقای جنوبی به دنبال تحریم رژیم صهیونیستی است. این تحریم ها شامل تحریم های مختلفی از جمله تحریم سیاسی، اقتصادی، دانشگاهی، و هنری می باشد.
قدسنا
نظرات