سعی کردهام بر آسیبهای بانوان در جنگ تحمیلی متمرکز باشم
نسرین ارتجایی، نویسنده کتاب «آهای صلاح جات امنه؟» گفت: این کتاب شامل بیش از 15 داستان کوتاه است که بیشتر آنها به موضوع جنگ تحمیلی مربوط میشود.
وی از «یاسین محمدی» به عنوان طراح جلد اثرش نام برد و افزود: این کتاب با طراحی جلد ویژهاش در بیستو هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مورد استقبال قرار گرفت.
ارتجایی از «میرا»، «جلیله»، «آهای صلاح جات امنه؟»، «حیف، خوسه فینا پلا زنده نیست»،«بیا بیا بریم مبینا»، «بازم می آی؟»، «تو چرا میجنگی؟»، «هوس دارم بخوابم» و «زوزه ماه دیوانه» به عنوان برخی از داستانهای کتاب تازهاش نام برد.
ارتجایی با اشاره به اینکه در 90 درصد داستانهای این کتاب به موضوع جنگ تحمیلی پرداخته، تاکید کرد: کوشیدم با دید آسیبشناسانه به مساله جنگ تحمیلی بپردازم و بیشتر بر آسیبهایی که در این سالها و سالهای پس از آن زنان ایرانی متحمل شدهاند متمرکز شدهام.
این نویسنده حوزه دفاع مقدس درباره نحوه یافتن سوژههای داستانی «آهای صلاح جات امنه؟» توضیح داد: بسیاری از شخصیتهای این داستانهای کوتاه را از میان شخصیت انسانهایی یافتهام که در محیط جامعه، از جمله دانشگاه، تاکسی و... با آنها برخورد داشتهام. برای مثال، شخصیت داستان «بیا بیا بریم مبینا» را در خوزستان، هویزه و منطقه ابوسخیر پیدا کردم.
ایبنا
نظرات