نقش مرجعیت شیعه در احیای تمدن اسلامی/ در هشت سال دفاع مقدس، ملی‌گراها کجا بودند؟


1831 بازدید

نقش مرجعیت شیعه در احیای تمدن اسلامی/ در هشت سال دفاع مقدس، ملی‌گراها کجا بودند؟

ه گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، شماره 80 ماهنامه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پیام انقلاب به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و مدیر مسؤولی رمضان شریف ویژه فروردین‌ماه 1393 منتشر شد.

در این شماره می خوانیم: «سرمقاله»،‌ «‌این روزها در غرب آسیا و شمال آفریقا»، «دنیای اسلام مدیون امام رحمةالله علیه است»،‌ «جنگ کاغذی»، «قاسم سلیمانی چرا این همه محبوب است؟»‌، «علل انحطاط مسلمین و سقوط اندلس در تاریخ اسلام»، «غلبه منطق ایران در سوریه»، «نقش استعمار در تقسیم جهان اسلام»، «نبض اقتصاد جهان در دست شیعیان»، «نقش مرجعیت شیعه در احیای تمدن اسلامی»، «نقش جریان مقاومت در سیر صعودی اسلام» و «تبارشناسی گروه‌های تکفیری».
در بخشی با عنوان نقش مرجعیت شیعه در احیای تمدن اسلامی آمده است: «خیلی‌ها مغلطه می‌کنند و فکر می کنند بنای روحانیت فقط یک بنای یک‌جانبه و بنای مذهبی و دینی بوده ـ همین مرجعیت بود که توانست عراق را از حلقوم آمریکا بیرون بکشد و سامانش بدهد. اگر مرجعیت نبود چه کسی می‌توانست این کار را انجام دهد. اصلا کجا می‌توانست معارضه شیعه عراق به ایران تکیه کند.
اساسا دفاع از دارالاسلام منطق شیعه است. در منطق شیعه علمای اسلام در برابر دشمن همواره سخت می‌ایستادند. زمانی که روس‌ها به ایران حمله کردند، علما علیه تجاوزات روس‌ها به قفقاز فتوا دادند. آنها با انتشار اعلامیه ها و رساله‌هایی به عربی و فارسی فتوای جهاد دادند و گفتند جنگ با کفار روسی جهاد است و کشته‌شدن در این راه اجر شهید دارد.
همچنین در اشغال عراق توسط انگلیسی‌ها و سقوط دولت عثمانی می‌بینیم که علمای شیعه عراق فتوا می‌دهند؛ خود تفنگ به دست می‌گیرند و مقابل انگلیسی‌ها می‌ایستند و می‌جنگند».
«نقش ژنو 2؛ غلبه حاشیه بر متن»، «عربستان سعودی؛ پول‌پاشی و تولید سلفیت»، «نفوذ فرامنطقه‌ای ایران»، «منطق تداوم بشار اسد در سوریه»، «در هشت سال دفاع مقدس، ملی‌گراها کجا بودند»، «ماهیت تکفیر با تأکید بر اندیشه قرضاوی» و «مانور بزرگ شیعی در اربعین» از موضوعات دیگر این ماهنامه است.
 در بخش دیگری از این ماهنامه با عنوان در هشت سال دفاع مقدس، ملی‌گراها کجا بودند مطالبی از سخنان سردار قاسم سلیمانی آمده که برخی از آن به این شرح است: «ملی گرایی اگر به معنای حب وطن باشد بد نیست، اما این ملی‌گرایی دروغین بود و برای تضعیف اسلام‌گرایی بود نه ملی گرایی به این معنا که وطن را بسازد. اگر بود ما در جنگ می دیدیم. جنگ یک تهاجم خارجی بود. ایران که قلب ملی‌گرایی است مورد تهاجم قرار گرفت. پس کجا بودند این ملی گراها؟ ما ندیدیم نهضت آزادی را، ما ندیدیم جبهه ملی و آزادی را.
به نظر بازرگان حمله عراق به ایران طبیعی بوده و در واقع برای دفاع از خود پیشدستی کردن است و به زعم او و همفکران نهضتی‌اش دنباله طبیعی صدور انقلاب وقوع جنگ با همسایگان می باشد. حزب غیرقانونی نهضت آزادی ایران در طول سال‌های دفاع مقدس و طی روزهایی که سخت ترین فشارهای سیاسی و نظامی، از سوی دشمنان بر ایران اسلامی و مردم آن وارد می‌شد، آشکارا به تضعیف روانی پشت جبهه سیاسی و اجتماعی جبهه‌های جنگ مشغول شد.
این گروه که همواره بر طبل صلح طلبی می‌کوبیدند، در مواضعی طلبکارانه به مخالفت با قطعنامه پرداختند و حضرت امام رحمةالله علیه در پیامی به مناسبت پذیرش قطعنامه درباره هوشیاری ملت از جریان‌هایی نظیر نهضت آزادی به مردم هشدار دادند».
گفتنی است هشتادمین شماره ماهنامه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پیام انقلاب به صاحب امتیازی نمایندگی ولی فقیه در سپاه و مدیر مسؤولی رمضان شریف ویژه فروردین‌ماه 1393 در 40 صفحه منتشر شده است.


رسا