«مختارپور» کتابشناسی برجسته است/ پیشینه ۳۰ ساله در حوزه فرهنگ
پیرامون حضور علیرضا مختارپور در نهاد کتابخانههای عمومی اظهار داشت: آقای مختارپور دارای یک پیشینه سیوچند ساله در حوزههای فرهنگی است و تقریبا به جزء فرهنگ در هیچ حوزههای فعالیت نداشته است چرا که وی در تمام طول این دوران تنها در حوزه فرهنگ فعالیت داشته است.
پرویز با اشاره به اینکه در بخش کتاب تقریبا آشنایی کامل با مولفان، مترجمان و ناشران فعال دارد، بیان کرد: آقای مختارپور حوزه کتاب را به طور کامل میشناسد در واقع یک کتابشناس برجسته است و از نظر جهتگیری فرهنگی هم تقریبا در تمام طول دوران فرهنگیشان جهتگیری فرهنگی مثبتی داشته است. پیش از این نیز در حوزه انتشارات از قبیل امیرکبیر و سروش فعالیت دیگری داشت.
این عضو هیات مدیره انجمن قلم ایران به فعالیتهای اجرایی علیرضا مختارپور در طی سالهای گذشته نیز اشاره کرد و افزود: در سطوح عالی وزارت ارشاد ایشان فعالیت داشته است و خودشان هم مدتی صاحب انتشارات بودهاند از این رو با همه مشکلات حوزه نشر آشنا هستند و لوازم مورد نیاز برای مدیریت کلان در حوزه کتاب را داراست. البته باید توجه کرد مدیریت بخشهای مختلف نمیتواند صرفا وابسته به کارشناسی افراد باشد چرا که افرادی ممکن است کارشناسان خوب باشند اما مدیران خوب نباشند، اما علیرضا مختارپور در حوزه مدیریتی به این دلیل که مدیریت ارشد بخشهای فرهنگی را دارا بوده امتحان قابل قبولی داشته و طبیعتا از عنصر مدیریتی هم نمره قابل قبولی دارد.
وی افزود: نهاد کتابخانههای عمومی کشور تغییراتی را سپری کرده و البته رفتن آقای واعظی و معرفی آقای ملکاحمدی جزء اختیارات مجموعه دولت جدید بوده است و بنا به صلاحدید میتوانستند تغییراتی را ایجاد کنند اما بازگشت آقای ملکاحمدی به نهاد کتابخانهها قدری کجسلیقگی بود از باب اینکه ایشان یک مدیریت طولانیمدت در این حوزه پیش از ترک پست را داشت و توانی را که میتوانست برای رونق نهاد داشته باشد پیشتر به کار برده بود اما برگرداندن مدیری که قبلا تلاش خود را در آن حوزه به کار بسته بود شاید نوعی کجسلیقگی باشد و به آن فرد هم لطمه بزند چرا که ما افراد مدیر و صاحب نظر کم نداریم اما میشد در زمان تغییر و تحولات از تجربه مدیریتی آقای ملکاحمدی در حوزههای دیگر دولت استفاده کرد و نهاد کتابخانهها که دولت در آن عزم به تغییر داشت میتوانست به نیروی دیگری سپرده شود که هم تجربه در حوزه کتاب داشته باشد و هم با حضورش ابتکارات جدیدی را رقم بزند که در دوران آقای ملکاحمدی و واعظی انجام نشده بود.
وی تصریح کرد: اصولا بازگشت به گذشته نه نتایج خوبی دارد و نه در کسانی که با این حوزهها مرتبط هستند احساس خوب ایجاد میکنند.
وی در پایان افزود: در این شرایط معمولا افراد احساس میکنند شرایط قرار است به قبل بازگردد شایسته است در نظام جمهوری اسلامی ایران حرکت روبه جلو باشد و تلاش کنیم با آمدن هر مدیر چند گام به جلو برداریم.
فارس
نظرات