03 مرداد 1393

پنج کتابی که وزیر ارشاد درباره فلسطین ترجمه کرده است


پنج کتابی که وزیر ارشاد درباره فلسطین ترجمه کرده است

مشاور وزیر ارشاد گفت: جنتی نخستین کتابی که در خارج از کشور منتشر کرد، «تجربیاتی از انقلاب فلسطین» بود که عنوان عربی آن «موضوعات من التجربه الفلسطینیه» اثر منیر شفیق نام داشت. ترجمه چند کتاب معروف دیگر انقلابی مانند «رفتار یک رزمنده انقلابی»، «کمونیست محلی و جنبش‌های آزادی بخش اعراب»، «کمک‌های نظامی آمریکا به ایران» و ترجمه برخی جزوه‌های مهم درباره مسائل تاریخی، عقیدتی و سیاسی گویای علاقه وی به آرمان فلسطین است. 

الفتی در ادامه افزود: درج مقالات انقلابی، ضد صهیونیستی و حمایت از آرمان فلسطین در روزنامه‌ها و مجلات عربی مانند «الشراع»، «الکفاح العربی» و «البلاغ» به همراه ترجمه بیانات امام خمینی(ره) از اقدامات مهم وی در دفاع از آرمان رهاسازی قدس شریف است. 

وی افزود: وزیر ارشاد پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز کتاب «مسیحیت صهیونیست و بنیادگرایی آمریکا» اثر مهم رضا هلال را به فارسی ترجمه کرده است. 

الفتی با اشاره به دو ابلاغیه و فراخوان وزیر ارشاد درباره موضوع فلسطین گفت: دفاع از مقاومت فلسطین دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی است. 

وی اظهار کرد: مقاومت فلسطین در حال حاضر نماد فرهنگ ایثار و شهادت است و دفاع و حمایت از مقاومت فلسطین دفاع از ارزش‌های والای اسلامی، انسانی و انقلاب اسلامی است. 

مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران گفت: با عنایت به دو ابلاغیه و فراخوان وزیر ارشاد درباره آرمان‌های فلسطین طبیعتا توجه به آرمان رهاسازی قدس شریف و محکومیت جنایات صهیونیست‌ها در برنامه‌های فرهنگی هنری مورد توجه و تاکید قرار می‌گیرد و اهالی قلم و هنرمندان فعال مورد حمایت و تجلیل واقع می شوند. 

الفتی گفت: آرمان رهاسازی قدس شریف دغدغه پنج دهه گذشته وزیر ارشاد است. وی قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با مساعدت شهید محمد منتظری در اردوگاه‌های نظامی فلسطینیان دوره‌های پیشرفته عملیات نظامی را آموزش دید. وی در کنار مبارزه نظامی از انجام مبارزه فرهنگی هم غافل نبود. 

وی در پایان گفت: وزارت ارشاد با این عقبه مهم طبیعتا این مساله حیاتی جهان اسلام را مورد عنایت جدی قرار خواهد داد. 


 




نگاهی به کتاب «مسیحیت صهیونیست و بنیادگرای آمریکا»

«مسیحیت صهیونیست و بنیادگرای آمریکا» از چگونگی شکل‌گیری صهیونیسم یهودی و مسیحیت صهیونیست در آمریکا از آغاز مهاجرت اروپائیان به این کشور می‌پردازد، البته در ادامه به وضعیت و جایگاه کنونی دین در آمریکا نظر دارد و نشان می‌دهد که دین در آمریکای امروز ماهیت و هویتی حقیقتاً مسیحی ندارد؛ بلکه ترکیبی است با مایه‌های یهودی مسیحی. صفت بارز این دین بنیادگرایی است که خود فرآورده‌ای یهودی - ‌اسرائیلی است. از این جهت باید گفت فرهنگ آمریکا فرهنگی یهودی - مسیحی است و مبتنی بر سنت‌های اخلاقی و دینی یهود و مسیحیت است که مفهوم سیاسی آن انطباق ارزش‌های آمریکایی و اسرائیلی در کنار هم است. 

نویسنده کتاب به بررسی ریشه‌های تاریخی و مذهبی «افسانه مسیح یهودی» پرداخته و این مساله را بررسی کرده که چگونه این افسانه مذهبی به رفتار سیاسی تبدیل شده است. «مسیحیت صهیونیست و بنیادگرای آمریکا» با ترجمه علی جنتی در هفت فصل ترجمه شده است. این کتاب در فروردین 1386 توسط نشر ادیان منتشر شده است.


ایبنا