14 اردیبهشت 1393
از جبار باغچه بان تا شهید باهنر در نمایشگاه کتاب/ شخصیت ها از کتاب بیرون پریدند
امروز 14اردیبهشت ماه ساعت 17 مراسمی در پشت بام شبستان (خیابان هنر) با حضور شخصیتهای زنده برنامه چهره های غریب در نمایشگاه کتاب برگزار می شود و بازدیدکنندگان می توانند با این افراد برجسته دیدار داشته و عکس یادگاری بگیرند.
تصاویری از 52 مؤلف کتابهای درسی و بزرگان ادب پارسی از سوی بخش جنبی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به نمایش گذاشته شده است.
این تصاویر به صورت 32 استند ایستاده طراحی شدهاند که در آنها مؤلفان کتابهای درسی مقاطع مختلف آموزش به همراه کتاب خود دیده میشوند.
مجیدصحاف مدیر کمیته فعالیتهای جنبی درباره اجرای این طرح گفت: چهره های غریب نامهای آشنای به معرفی نویسندگان ، مولفان و پزوهشگران می پردازد.
جهت اجرای این برنامه بزرگان شناسایی وبیوگرافى ایشان تنظیم و گردآوری شده و طراحی عکس ایشان بر روی ماکت صورت گرفته است ، در کتابی که در دست این شخصیتهاست، زندگینامه آنها با دستخط خود این شخصیتها برای آشنایی بیشتر دانشآموزان با مؤلفان کتابهای درسی وجود دارد. از میان این مؤلفان، میتوان به «الهه علوی» مؤلف کتاب «زیست و آزمایشگاه 2»، «غلامعلی محمودزاده» نویسنده کتاب فیزیک، «سیاوش شایان» مؤلف کتاب جغرافی دوم متوسطه، «فریدون اکبری» نویسنده کتاب فارسی ششم دبستان و «محمود امانی طهرانی» مؤلف کتاب علوم تجربی اول دبستان اشاره کرد.
در کنار تصاویر مؤلفان کتابهای درسی، 20 استند از تصویر شخصیتهای شناختهشده و بزرگان ادب فارسی مانند شهید باهنر، غلامعلی حداد عادل، شهریار، نیما، دهخدا، جبار باغچهبان، ملکالشعرای بهار و منوچهر آتشی دیده میشود که آثار آنان در کتابهای درسی وجود دارد.
شخصیت ها از کتاب بیرون پریدند
بیست وهفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شاهد اجرای هرروزه و گروهی هنرمندان جوانی می باشد که از سوی کمیته فعالیتهای جنبی به اجرای برنامه می پردازند.
مجید صحاف مدیر کمیته فعالیتهای جنبی نمایشگاه با اشاره به سطح بالای کیفی برنامه های نمایشی ارائه شده در نمایشگاه امسال گفت: اجرای تئاترهای محیطی از برنامه های ویژه این کمیته می باشد که به دور از ایده های کلیشه ای و تکراری و بصورتی بدیع توسط هنرمندان جوان عرصه تئاتر در نمایشگاه امسال اجرا میشود.
مدیر این کمیته هدف از اجرای نمایشهای محیطی در فضای باز نمایشگاه را اشاعه فرهنگ کتابخوانی با شیوه خاص و جذاب دانست ، شیوه ای که با احساسات مردم درگیر خواهد شد و چالشی در روحیات آنان ایجاد خواهد کرد.
نمایشهای محیطی در 10 الی 15 سکانس متفاوت با موضوعات متنوع و در فواصل زمانی حدود نیم ساعت به استثنائ اذان ظهر و توسط گروههای 30 الی 100 نفره بصورت روزانه اجرا خواهد شد.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپاست.
فارس