22 اردیبهشت 1392
نقش بهائیان در پیدایش و استمرار رژیم پهلوی
کتاب «واکاوی در لُجنه» به بررسی نقش بهائیان در پیدایش و استمرار رژیم پهلوی میپردازد.
تلاش و تحقیق مستند این کتاب نشانگر بینش و نگرش نویسنده در دشمن شناسی و شناخت و شناساندن عوامل استعمار در حکومت قاجار و پهلوی، تحقیقات دقیق و مستند و به دور از نظرات شخصی یا برداشتهای بدون استناد است.
این کتاب چهل و نهمین جلد از مجموعه کتابهای «نیمه پنهان» است که توسط خانم مریم صادقی به رشته تحریر در آمده و همزمان با برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، منتشر شده است.
فهرست مندرجات کتاب به این قرار است:
فصل اول- تاریخچه مختصر بهائیت
فصل دوم- بهائیت در عصر قاجار
فصل سوم- بهائیت در عصر پهلوی اول
فصل چهارم- بهائیت در عصر پهلوی دوم
در پایان نیز فهرست منابع، تصاویر و نمایه آمده است.
اگر بهائیت در زمان ناصرالدینشاه و به همت علمای شیعه و امیرکبیر نتوانست محلی از اعراب بیابد، در دوران سلطنت پنجاه ساله رژیم پهلوی و به خصوص دوران نخست وزیری 13 ساله هویدا به چنان رشد و جایگاهی رسید که شاید در تصور متولیان آن نمیگنجید. (صفحه 10)
اسماعیل رایین نویسنده کتاب فراموشخانه و فراماسونری در ایران، درباره علمکرد فراماسونری، به چهار سازمان جهانی اشاره دارد که فراماسونری میکوشد تا از طریق ایجاد این سازمانها به اهداف و آرمانهایش دست یابد و باشگاه لاینز و تشکیلات روتاری از جمله این سازمانها هستند. در ایران عصر پهلوی نیز کلوپها یا باشگاههای روتاری پس از انجام کودتای آمریکایی- انگلیسی 28 مرداد 1332 ایجاد شد که در بین اعضای آن میتوان نام بسیاری از اعضای فرقه بهاییت را دید.
درباره تشکیلات بهاییت و نقش آنها در ترویج فرهنگ غرب، برگزاری جشنهای رسوای 2500 ساله، حضورشان در بنیاد پهلوی و کلوپهای روتاری، غارت آثار باستانی و نفت و ... مطالب بسیاری میتوان نگاشت که نشاندهنده حمایت و برنامهریزی بی دریغ استعمارگران بر روی این فرقه است. فرقهای که در ظاهر سیاست را به کلی مردود میشمارد و از پیروانش میخواهد که به هیچ روی وارد سیاست نشوند اما در واقع تنها برای پیاده کردن سیاستهای گردانندگان پشت پردهاش در آمریکا و فلسطین اشغالی به وجود آمده است.
کتاب «واکاوی در لُجنه: نقش بهاییان در پیدایش و استمرار» را شرکت انتشارات کیهان در سال 92 در 332 صفحه بصورت مصور منتشر کرده است.