25 مرداد 1393
خسارات اقتصادی رژیم کودک کش به روایت اعداد وارقام
به نقل از پایگاه خبری عکا انلاین، با گذشت بیش از یک ماه از حملات ددمنشانه نیروهای ارتش کودک کش اسرائیل علیه نوار غزه، آمارها نشان می دهد که بخش گردشگری و هواپیمایی علاوه بر بخش صنعت، زراعت، بهداشت، اطلاعاتی و امنیتی و بخش ساخت وساز، بیشترین میزان این خسارت ها را متحمل شده اند.
این در حالی است که مقامات صهیونیست از ارائه هرگونه آمار درخصوص خسارت های حملات موشکی تلافی جویانه مقاومت چه در زمینه اقتصادی یا اجتماعی یا امنیتی خودداری می کنند. وزارت دارایی اسرائیل اعلام کرده است که تنها هزینه عملیات "صخره سخت" در نوار غزه به سه میلیارد الی 3.5 میلیارد دلار خواهد رسید.
"یوئیل نفیه" یکی از معروف ترین اقتصاد دانان صهیونیست در وزارت دارایی رژیم صهیونیستی می گوید که خسارت های وارد شده به بخش تولید در طی روزهای جنگ علیه نوار غزه از4.5 ملیارد شکل (1.3 ملیارد دلار) تجاوز کرده است این درحالی است که امور مالیاتی این رژیم میزان هزینه های خزانه این رژیم در هنگام جنگ را 291 میلیون دلار پیش بینی کرده بود.
وی افزود که خسارتهای وارد شده به این رژیم براثر سقوط موشک های مقاومت فلسطین به مناطق صهیونیست نشین 14.5میلیون دلار رسیده است.
گفتنی است که بخش گردشگری رژیم اسرائیل از جمله بخش هایی است که در این جنگ خسارت دیده است به طوری که 50درصد توریست هایی که قرار بود در نیمه دوم سال 2014 به اراضی اشغالی سفر کنند سفر خود را به دلیل ناامنی در اسرائیل لغو کردند.
"عودید گروفمان" یکی از مقامات اسرائیلی در بخش گردشگری این رژیم می گوید که به دنبال ادامه حملات انتقام جویانه مقاومت فلسطین به اراضی اشغالی بیش از 300هزار توریست از سفر به اسرائیل بلیط های خود به اسرائیل را کنسل کردند.
براساس این گزارش خسارتهای وارد شده به هتل های اسرائیل در طی یک ماه گذشته بیش از 379میلیون دلار بوده است.
"یوسی فتال" مدیر انجمن گردشگری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شرکت های فعال در زمینه گردشگری به خاطر خسارتهای وارد شده بر اثر حملات موشکی از کابینه صهیونیستی درخواست کمک کرده است. وی تاکید کرد درصورتی که به درخواست این شرکت های پاسخ ندهد این شرکت ها از یک پنجم شاغلین در این بخش بی نیاز خواهند شد.
بخش جاسوسی و اطلاعات این رژیم نیز متحمل خسارتهای سنگینی درعملیات صخره سخت شده است بطوری که سازمان اطلاعات این رژیم (1.2 ملیارد دولار)، هزینه کرده است که انتظار می رود وزارت جنگ اسرائیل رقمی بسیار بیشتر از رقم ذکر شده اعلام کند.
گفتنی است که خسارت های اقتصادی زیادی تاکنون بر رژیم صهیونیستی به سبب شلیک موشک های مقاومت وارد شده است و البته این موشک ها وضعیت زندگی صهیونیست ها را هم به هم ریخته است.
روزنامه صهیونیستی یدیعوت هم دیروز(شنبه) طی یک گزارشی در پایگاه خبری خود به خسارتهای وارد شده به بخش کشاورزی این رژیم در جنگ اخیر علیه نوار غزه پرداخت.
یدیعوت می نویسد که جنگ اخیر اسرائیل علیه نوار غزه طی یک ماه خسارتهای زیادی به بخش کشاورزی ومزارع خصوصی صهیونیستها در اراضی همجوار غزه وارد کرده است.
براساس این گزارش ادامه حملات وحشیانه ارتش کودک کش اسرائیل و به دنبال آن پاسخ مبارزان مقاومت به این حملات که با شلیک موشک های به مناطق صهیونیست نشین انجام شد مزارع بزرگ صهیونیست ها مهجور گشته و گل خانه ها تعطیل شده، و زمین های دیگر نیز بدون کشت مانده است. سیستم های آبیاری این مزارع نیز توسط تانک ها و لودرها و بولدوزرهای ارتش اسرائیل طی عملیات پیشروی به داخل غزه به شدت آسیب دیده است.
این رسانه صهیونیستی در ادامه گزارش خود تاکید کرد که دلیل دیگری که باعث ضربه دیدن بخش کشاورزی اسرائیل علاوه برموارد ذکر شده، مهاجرت تایلندی های شاغل در بخش کشاورزی از اراضی اشغالی می باشد. یدیعوت می گوید بیشتر خانواده های تایلندی در جنوب فلسطین اشغالی زندگی می کردند به شمال مهاجرت کردند و کشاورزانی که در جنوب باقی ماندند نیز از ترس موشک های مقاومت نمی توانند به کشاورزی خود ادامه بدهند. یدیعوت تاکید کرد که خسارتهای وارد شده به بخش کشاورزی اسرائیل به میلیون ها دلار خواهد رسید.
روزنامه یدیعوت به نقل از"یئیر فرجون" رئیس شورای منطقه عسقلان در ایبناره می نویسد: به قتل رسیدن یک کارگر تایلندی در جنگ اخیر بیش از 70درصد از تایلندی های شاغل در مزارع اسرائیل یا مهاجرت کرده یا کار خود را ترک کردند بنابراین این امر ضربه سختی به فصل کاشت در این رژیم وارد خواهد کرد.
این در حالی است که شرکت تعاون روستایی در النقب در جنوب فلسطین اشغالی اعلام کرد که کارگران خارجی بخش کشاورزی به خاطر آشتفتگی اوضاع امنیتی و همچنین ادامه داشتن جنگ کار خود را در نیز ترک کرده اند. گفتنی است که این شرکت زراعی به عنوان بزرگترین شرکت زراعی در منطقه خاورمیانه به شمار می رود به طوری که بیش از 150هزار دونم را می کارد و 34روستای زراعی در شوراهای منطقه ای را به خود اختصاص داده است.
"شای حجاج" رئیس شورای منطقه مرحافبم در اینباره می گوید عملیات کاشت محصولات زراعی در 580هزار دونم (هر 10 دونم برابر با یک هکتار) متوقف شده است. این مقام صهیونیست با بیان اینکه این امر نتایج منفی برای تامین محصولات غذایی رژیم اسرائیل به دنبال خواهد داشت از کابینه این رژیم خواست که در اسرع وقت خسارتهای وارد شده به بخش کشاورز ی را به کشاورزان پرداخت کند.
کشاورزان صهیسونیست در جنوب فلشسطین اشغالی نیز می گویند که اگر کابینه این رژیم قصد قطع برق نوار غزه را دارد این امر نیز برشبکه های آبرسانی به مزارع در این منطقه نیز تاثیرات منفی خواهد گذاشت و باعث متوقف شدن عملیات آبرسانی به مزارع همجوار غزه می شود.
قدسنا