05 آذر 1392
آغاز پروژه دیحیتالسازی ۱۰۰ کتاب دفاع مقدس/ دسترسی آسان مخاطبان خارج از ایران به آثار جنگ
وی ادامه داد: هدف اصلی ما از این کار این است که فارسی زبانها و ایرانیان مقیم اروپا و آمریکا نیز به کتابهای دفاع مقدس دسترسی داشته و بتوان از تکنولوژیهای جدید در فضای مجازی جهت توسعه نشر دفاع مقدس بهره گرفت.
بابایی افزود: مشکلات توزیع نشر مشکلات امروز و دیروز نیست، مشکلی است که سالها است، با آن روبرو هستیم، بنابراین باید از گوشهای به دنبال حل آن باشیم، ما در زمینه صادرات میوه و پسته و ... فعالیتهای بسیاری را در سطح کشور شاهد هستیم، اما در صادرات کتاب فعالیتی دیده نمیشود، چرا که سوددهی کمتری داشته و بازگشت سرمایه در آن اندک است.
رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس گفت: بنابراین در صادرات نشر باید بخش دولتی به کمک بخش خصوصی بیاید، اما زمانی که بخش دولتی ورود ندارد، بخش خصوصی نیز نباید منتظر بماند، بلکه به هر شیوهای خود باید به این اقدام مبادرت ورزد.
بابایی گفت: به همین منظور ما اینک مشغول جمعآوری نسخههای پیدی اف انتشارات بنیاد از همان سالهای ابتدایی تاکنون هستیم، چرا که برخی آثار بنیاد فایل پیدی اف در دسترس ندارد و چون در سالهای گذشته بنیاد با ناشران مختلفی سر و کار داشته است و باید این فایلها را جستوجو کرد.
وی ادامه داد: در فاز نخست در نظر داریم، 100 عنوان کتاب را دیجیتالسازی کنیم و در ادامه بر تعداد خواهیم افزود، البته اگر ناشران دیگری نیز تمایل داشته باشند، میتوانند در این زمینه با ما همکاری کنند.
فارس