07 بهمن 1392
آمریکا نتوانست در عراق به اهداف خود برسد/ ۲۰میلیون زن آمریکایی؛ قربانی تجاوز
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام محمدحسن ابوترابیفرد نایبرئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم رونمایی از گزارش وضعیت نقض حقوق بشر در آمریکا که صبح امروز در تالار شیخ انصاری دانشگاه تهران برگزار میشد، توجه ویژه به حقوق انسان را از مسائل مهم و از محوریترین مسائل آموزههای دینی دانست و گفت: جامعه ایدهآل اسلامی جامعهای است که در سایه تربیت انسانها و استقرار نظام سیاسی مبتنی بر حق و عدالت، بهمعنای واقعی استقرار مییابد و حقوق انسانها رعایت میشود و در آن نظام کمترین ظلمی به انسانهای ضعیف نمیشود و از انسانهای قدرتمند بهدلیل قدرت سیاسی و اقتصادیشان نیز قرار نیست دادی ستانده نشود.
وی با بیان "نظام جمهوری اسلامی توانسته از این منظر گامهای ابتدایی را برای برداشتن گامهای نهایی بردارد، هرچند که براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرمودند دولت اسلامی در سایه عدالت تحقق مییابد، فاصله داریم" اظهار داشت: ما در اندیشه دستیابی به دولت اسلامی هستیم تا از حقوق انسانها پاسداری کنیم. دولت اسلامی زمانی معنا مییابد که حفظ حقوق انسانها بهطور کامل رعایت شود.
نایبرئیس مجلس تصریح کرد: بدون تربیت انسانی مبتنی بر دین و در سایه عمل صالح نمیتوان به جامعه عاری از ستم دست یافت و هر زمانی که بشریت از آموزههای عقلانی و وحیانی فاصله بگیرد، ممکن است شعارهای زیبایی مطرح کند اما در واقعیت به آزادی، عدالت و حقوق انسان دست نخواهد یافت. جوامع هرقدر از آموزههای عقلانی و وحیانی فاصله بگیرند، شعارهای زیبایی در خصوص حقوق بشر مطرح میکنند، اما به واقعیت حقوق بشر، آزادی و عدالت دست نخواهند یافت.
ابوترابیفرد ادامه داد: بهترین مصداق آن، این است که دنیای امروزی تهی از اخلاق است، واقعیت زندگی انسانها بیانکننده این حقیقت است که بدون مبنای علوم وحیانی نمیتوان در اندیشه پاسداری از حقوق انسان بود. بهترین گواه این مطلب جوامع تهی از دین و اخلاق امروز غرب است. امیرالمؤمنین(ع) نیز در نامه خودشان خطاب به مالک اشتر به همین مورد اشاره میکنند.
وی با اشاره به تحولات در جهان، گفت: در دورانی هستیم که دیگر با تکیه بر شعار نمیشود شعور انسان را تمسخر کرد و با نگاه دوگانه به مسائل جهان، حقوق بشر را به بازی گرفت، افول قدرت آمریکا و قدرتهای بزرگ غرب در این عصر یکی از نشانههای این واقعیت است. کشورهای غربی و آمریکا دیروز با کمترین هزینه به اهداف سیاسی و اقتصادی تعریف شده خود میرسیدند ولی امروز با هزینههای کلان تریلیون دلاری، تحمل کشتههای فراوان و حتی با گسیل دو لشگر زرهی به عراق نتوانستند به هیچیک از اهداف خود برسند.
نایبرئیس مجلس تأکید کرد: حقیقت این است که پایان یکجانبهگرایی و نگاه دوگانه به مسائل جهان و طرح شعاری آرمانهای بشری فرا رسیده و بدون تردید نقش نظام جمهوری اسلامی در این تغییر و تحولات، بنیادین و کلیدی بوده است.
ابوترابیفرد تصریح کرد: امام خمینی(ره) از آغاز شکلگیری حرکت انقلابی خود، آمریکا را بهعنوان نقطه محوری بیعدالتی در جهان و پایمال کردن حقوق ملتها مورد هدف قرار داد و امروز نیز رهبر معظم انقلاب مدیریت این تفکر آرمانی و هدایت ملل مسلمان و مستضعف جهان را بهعهده دارند.
وی با اشاره به شکلگیری رژیم صهیونیستی در منطقه، اظهار داشت: کشورهای غربی و آمریکا دیروز یک غده سرطانی را در غرب آسیا خلق کردند و این غده را به یک قدرت بزرگ نظامی، هستهای و علمی تبدیل نمودند و در جنگ 6روزه، اعراب و اسرائیل توانستند به اهدافشان برسند، اما امروز شاهدیم که تغییرات در خاورمیانه بهخلاف اهداف آمریکاییها در حال وقوع است. دیروز رژیم صهیونیستی در 6 روز با کشورهای عربی جنگ کرد و پیروز شد اما امروز 33 روز با مقاومت حزبالله میجنگد و به هیچ نتیجهای نمیرسد.
نایبرئیس مجلس در ادامه با اشاره به تحولات مصر تصریح کرد: آمریکا و غرب دیروز حسنی مبارک را روی کار آوردند و مصر را نماد حضور خود در خاورمیانه کرده بودند اما امروز در برابر نقض حقوق بشر و زیر پا گذاشتن رأی مردم سکوت میکنند.
ابوترابیفرد با اشاره به آمار ارائه شده از سوی وزارت دادگستری آمریکا در خصوص حقوق زندگی و اموال شخصی در سال 2009، گفت: جرائم خشونتبار در آمریکا در سال 2009، چهار میلیون فقره، جرائم مرتبط با اموال مردم 15 میلیون و پانصد هزار فقره، سرقت از افراد بالای 12 سال، 133 هزار فقره و نرخ جرمهای منتهی به خشونت بهازای هر هزار نفر، 17.1 قربانی داشته است.
وی ادامه داد: در شهر لوییس آمریکا بیش از 2 هزار جرم همراه با خشونت برای جمعیت 100 هزار نفری گزارش شده است که این، آمار تکان دهندهای است.
ابوترابیفرد با طرح این سؤال که اگر قدرت پلیسی حاکم بر آمریکا مقداری آسیب ببیند، میدانید چه فاجعه انسانی در آن کشور رخ خواهد داد، افزود: در زندانهای کالیفرنیای آمریکا 164 هزار زندانی حضور دارند که دو برابر ظرفیت زندانهاست؛ برای 550 نوجوانی که در سال 2009 متهم به جنایت شده بودند، تنها 60 تختخواب در زندانها وجود دارد که یک فاجعه است، مدعیان حقوق بشر در این زمینه چه توضیحی دارند؟
وی با اشاره به آمار زنان قربانی تجاوز جنسی و خشونت در آمریکا گفت: مؤسسه ملی عدالت در آمریکا در سال 2010 آماری منتشر کرد و در گزارش خود آورده بود 20 میلیون زن در این کشور قربانی تجاوز هستند و سالانه 60 هزار زن قربانی تجاوز جنسی و خشونت در آمریکا میشوند. در آمریکا از هر 4 زن، یک زن در محیط خانه قربانی خشونت داخلی میشود. البته این آمارها با آمار واقعی فاصله معناداری دارد و در واقع بیش از این آمارهاست و اینها را مؤسسات رسمی آمریکا اعلام کردهاند.
نایبرئیس مجلس در خصوص آمار تجاوز به دختران دانشجو، تصریح کرد: یکپنجم دانشجویان دختر در آمریکا در محوطه دانشگاه قربانی تجاوز جنسی هستند و 60 درصد این اتفاقات در خوابگاه دانشجویان دختر اتفاق میافتد. این جامعهای است که در آن اخلاق و دین وجود ندارد و عقل را ابزاری برای شهوترانی قرار میدهند، لذا به همین دلیل نمیتوان از حقوق بشر منهای دین سخن گفت.
ابوترابیفرد اضافه کرد: در ایران اسلامی اگر ما از آزادی و حقوق انسان سخن میگوییم و در سطح قابل ستودنی آن را اجرا میکنیم، بهدلیل نظام دینی است که محور آن یک فقیه عادل، عالم، مدیر و مدبر قرار دارد، یعنی جمهوریت در نظام اسلامی در سایه اسلامیت نظام و در پرتو حضور فقیه عادل است.
وی در زمینه نقض حقوق کودکان در آمریکا اظهار داشت: هرساله در آمریکا 3 میلیون کودک قربانی خشونت میشوند، در حالی که آمار واقعی 3 برابر بیشتر از این آمار است؛ تقریباً یک میلیون و 800 هزار کودک ربوده میشود و از 7 کودک یک کودک طعمه شکارچیان کودک از طریق اینترنت قرار میگیرد و 43 درصد نوجوانان از طریق اینترنت تهدید میشوند.
نایبرئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: جامعه منهای اخلاق نمیتواند به حیات خود ادامه دهد و رمز افول غرب نیز همین است. ما نیز باید مبانی دینی و اخلاقی را استحکام ببخشیم و حقیقت آن است که جامعه ما امنیت خود را نه از پلیس بلکه از دین و احترام به حقوق دیگران دارد.
ابوترابیفرد تأکید کرد: اگر متناسب با جمعیت و نیاز کشور، نیروی انتظامی خود را تقویت کنیم و ابزار و تجهیزات لازم را در اختیارشان قرار دهیم و آنها را در حوزههای مختلف مورد حمایت و آموزش قرار دهید، در بالاترین سطح تصور از امنیت قرار خواهیم گرفت؛ هرچند که در حال حاضر جایگاه فاخری در این زمینه داریم.
وی ادامه داد: نیروهای انتظامی و دستگاه قضایی کشورمان باید بهگونهای باشند که مجرمین احساس امنیت نکنند. دستگاه قضایی نیز باید آنگونه که شایسته نظام اسلامی است، تقویت شود که با آن فاصله داریم. در آن زمان شرایط بسیار بهتری را تجربه خواهیم کرد.
تسنیم،