10 مرداد 1393
توطئه آمریکاییها برای ایجاد تنش جدید در منطقه با انتشار یک کتاب
اخیرا کتابی در آمریکا منتشر شده است که یکی از موضوعاتش امام موسی صدر و مساله ناگهانی ناپدید شدن وی است.
اسم این کتاب «جاسوس خوب» نام دارد که شامل بیوگرافی و خاطرات یکی از افسران بلندپایه سازمان جاسوسی آمریکا CIA به نام رابرت ایمز است و توسط نویسندهای به نام کای برد نوشته شده است.
در این کتاب نویسنده در ادعایی مضحک گفته است، خود ایرانیها با نیرنگ امام موسی صدر را در لیبی کشتهاند و او را در یک بیابان بینام! در لیبی همراه با دو همراهش یعنی شیخ محمد یعقوب و عباس بادرانی دفن کردهاند!
جاسوس آمریکایی در خاطراتش ادعا کرده است قزافی برای نزدیک کردن جریان انقلاب اسلامی در ایران و جریان جنبش امل در لبنان، میزبان دیدار شهید بهشتی و امام موسی صدر در لیبی میشود. او در توضیح اینکه چرا قزافی چنین کاری انجام داده نوشته است شهید بهشتی نماینده ایران و طرفدار حکومت دینی شیعی بوده است و امام موسی صدر بنا بر نظر امامان شیعه با راه اندازی حکومت توسط شیعیان مخالف بوده و به همین دلیل قزافی با برگزاری جلسهای سعی در نزدیک کردن این دو جریان شیعی و متحد شدن با آنها بر علیه غرب بوده است! البته او در کتابش ادعا کرده همه ورود امام موسی صدر به طرابلس را دیدند اما شهید بهشتی مخفیانه و بدون اینکه دیده شود، وارد شد!
او در خاطراتش نوشته که موسی صدر یک مرد بیصبر بود و پس از چند روز ار انتظار برای دیدار با قزافی خسته شد و چمدانهایش را بست تا به لبنان بازگردد اما در فرودگاه به بخش تشریفات فردوگاه هدایت شد و به دستور شهید بهشتی که لزوم دستگیری او را به قزافی یادآور شده بود، به طور پنهانی دستگیر شد! نویسنده این کتاب برای توجیه همکاری قزافی با شهید بهشتی نوشته که قزافی از طرف ایرانیها توجیه شده بود که امام موسی صدر عامل غربیها است. قزافی هم دستور داد او را در فردوگاه دستگیر و به هتلش برگردانند و اگر خیلی مقاومت و ناآرامی کرد، او را در ماشین انداخته و به یک زندان مخصوص ببرند تا ماهها در آن بماند.
اما قزافی بعدها زمانی از وضعیت امام موسی صدر عصبانی شد که فهمید خودش به تنهایی نمیتواند درباره وضعیت او تصمیم بگیرد و تحت فشار یاسر عرفات بار دیگر قزافی از شهید بهشتی خواست که درباره وضعیت امام موسی صدر تصمیم بگیرند و آخرین بار امام موسی صدر در در 31 اوت 1987 در لیبی دیده شد.
در این کتاب این جاسوس آمریکایی بارها میگوید که امام موسی صدر خطری برای حکومت ایران بود و به دستور امام خمینی و با واسطه گری شهید بهشتی در لیبی کشته شد!
گفتی است کسی که برای نوشتن خاطرات این جاسوس آمریکایی انتخاب شده یعنی کای برد، یکی از نویسندگان مشهور آمریکا است که به خاطر قلمش جایزههای ادبی متعددی از جمله جایزه پولیتزر را برده و نوشتن بیوگرافی این جاسوس رده بالای سیا توسط او توجهها را به سمت خود جلب کرده است.
فارس